Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie? Ciąża? Czy coś innego?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam następujący problem 21 czerwca uprawiałam petting ze swoim partnerem. Po wszystkim wytarł się, ale nie umył rąk. Po penwym czasie mieliśmy powtórkę tyle, że palce wprowadził mi do pochwy (z tego co mi wiadomo szansa na zajście przy takim czymś jest minimalna) 23 czerwca, zauważyłam lekko różowy śluz, pojawił się tylko raz. Wczoraj dostałam okresu w terminie (przeważnie pojawia się wcześniej albo później), ale... był on jak przy niemal ostatnim/przedostatnim dniu, dziś podobnie, tyle że wydzielina "leciała" do ok.12, od 12 do teraz-nic a nic... Jutro może zrobię test... Nigdy plamień nie miałam, dziwne to wsyztsko, z tego co czytałam przy takim czymś zajść się nie da... Jak myślicie, co się dzieje? Jakieś problemy w "srodku"? Miałyście coś takiego?

Gość gość
nikt nie doradzi? :(

Gość gość
A co można napisać? Co do ciazy to sama wiesz że tylko test a co do innych opcji to nikt nie pomoże poza lekarzem.

Gość gość
zrob bete i my ci wyniki zinteroretujemy. tutaj jest taka mala przychodnia w szczegolnoaci jesli chodzi o bete haha

Gość gość
a czy ktoś miał taką sytuację? Bo naprawdę się martwię, że jesli nie ciąża to może być coś poważnego