Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwajola

kryzys wartosci

Polecane posty

Gość gośćwajola

Mam 25 lat i kryzys wartosci. Bylam z chlopakiem dwa lata ,uczucie sie wypalilo z mojej strony wiele razy chcialam odejsc on grozil samobojstwem wiec przy nim trwalam. Pozniej zachorowalam,myslalam ze umre (podejrzenke raka),olsnilo mnie ,zrozumialam co w zyciu jest wazne,ze uczucia sa najwazniejsze...zrozumialam ,ze bedac z nim i go nie kochajac zamykam mu droge do prawdziwej milosci. Odeszlam. Tydzien pozniej znalazl inna, teraz maja juz dziecko,slub. Odnalazl milosc. Ja tez spotkalam rowniez bardzo szybko chlopak. Zakochalam sie. On tez. Obiecal ,ze nie zostawi nigdy, ze bedzie kochal cale zycie. Byl zraniony,ale dzieki mnie na nowo uwierzyk w milosc. Odszedl. Zlamal przysiege. Po 3 miesiacach znalazl inna. Ja po 7 miesiacach rowniez kogos poznalam. Tez tak samo mnie zranil. Oni wszyscy udowoadniaja mi , ze wszystkie wielkie slowa sa gowno warte. Chce wierzyc w milosc i wyzsze wartodci bo wiem jiz ze na lozu smierci tylko to sie liczy i jie umre jako szczeskiwy czlowiek jesli do konca nie bede ewalaczyc o milosc i prawde. Zawsze tym sie kierowalam w zycuu i wtedy ,gdy myslalam ze umre bylam dumna i szczesliwa ,bo wiedzialam , ze nieczego w zyciu nie zaluje. Tylko osoby ,ktore doswidczyly tego wiedza o czym mowie. Jednak teraz moja milosc tykko wykorzystuja ,myslac ze jestem taka nawina. Rzucaja slowa na wiatr tylko po to aby mnie wykoszystac. Ja nie wiem jak zyc. Nam juz dosc bycia trampolina i plasterkiem a zdrugiej stroby nie chce byc zimna suka nie wierzaca w wartosci...ale nie mam juz siky byc raniona...

Gość gość
Faceci nie potrafią kochać, oni lecą tylko na wygląd albo inne korzyści materialne.

Gość gość
22:15 właśnie że potrafią kochać !

Gość gośćwajola
Gosc 22:15 Tez dochodze do takiego wniosku...ale stwierdzilam wlasnie, bo wiesz naprawde jak wtedy bylam na tym "lozu smierci" zrozumilaam co jest wazne i teraz stwierdzam ,ze nie wazne jacy ci faceci sa... ja nie zaprzedam swojej duszy, dalej bede kierowac sie w zyciu wartosciami, mimo ze mam 25lat i sporo jak na swoj wiek w zyciu przeszlam jie wyrzekne sie swojego czlowieczenstwa ze wzgledu na jakis glupich facecikow . Dalej bede w to wierzyc , akbo trafie na nastepnego c***a albo nie. Ale te chuje nie beda decydowac kim jestem. Peace & love ,naprawde i jestem z wami wszystkimi myslacymi tak jak ja , szanuje ..