Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam po co zyc

Polecane posty

Gość gość

Mam dopiero (?) 22 lata a czuję sie strasznie zmęczona i znudzona zyciem. Wszystko mnie nudzi, nie moge znalezc sobie miejsca, ludzie mnie strasznie denerwuja i męczą. Z natury jestem optymistka i jestem wesola ale czuje ze cos we mnie zgaslo. Każdy jest falszywy, ciagle sie cos psuje, nigdy nie jest tak jak bym chciala mimo wszelkich staran. Kocham kogos kto sie mna bawi, a ja nie potrafie odpuscic. Nie wiem co robic blagam pomóżcie

Gość gość
było. szukaj innego prowo

Gość chcesz pogadać to jestem tu
przestań oglądać TV, ćpać, chlać i kopcić, i będzie okej

Gość gość
Nie cpam, nie pije zbytnio, nawet nie pale. Kiedys co prawda byly częściej "okazje" do picia ale teraz mi przeszlo. Po prostu nie wiem co ze soba zrobic.

Gość wyrozumiały
Czasem życie bywa okrutne, ale zazwyczaj im bardziej bolesna porażka tym większa nauka na przyszłość. Jeśli ktoś się bawi Twoimi uczuciami to dlaczego tego nie przerwiesz?! Co aż tak złego się stało że mając 22 lata twierdzisz że nie masz ochoty żyć!!??

Gość wyrozumiały
Jeśli jesteś optymistką to skąd takie załamanie?

Gość pieluchowy raj
TV wyprało ci mózg autorko i jesteś nudna i pusta jak większość bab, taki twój los, poszukaj se chłopa i zrób sobie dziecko to nudy się skończą

Gość wyrozumiały
Twoje życie dopiero się zaczyna, lepiej albo gorzej, nie wszyscy mają słodko jak w głupich programach w TV które wpędzają młode dziewczyny w kompleksy. Piszesz tutaj więc domyślam się że nie masz wsparcia w bliskim otoczeniu, jeśli moje wypowiedzi nie są dla ciebie bzdurą-jestem tutaj. Pozdrawiam

Gość wyrozumiały
Nie rozumiem tego, kim jesteś"pieluchowy raj" i kto dał ci prawo twierdzić że autorka jest taka jak piszesz?? Jeśli nie chcesz pomóc to spie.... A nie chamskie teksty piszesz. Zapamiętaj na przyszłość -jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie odzywaj. ! Proszę

Gość gość
Wyrozumialy dziekuje, chociaz jedna madra osoba. Ostatnio wszystko mi sie posypało, musze zaczynac wszystko od nowa i nie mam na to sily bo wiem ze zaraz znowu cos sie zepsuje. Najbardziej jednak boli mnie to jak traktuje mnie ten którego kocham chociaz wiem ze nie zasluguje na to, jego jedno mile slowo i mogę góry przenosic ale on jest toksyczny

Gość gość
A zyc mi sie chce, doceniam co mam ale zwyczajnie jeatem znudzona i zmęczona wszystkim