Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten cwaniak by wszystko zgłaszał na bagiety.

Polecane posty

Gość gość

Nawet zdjęcie ilustracji z podręcznika do weterynarii.

Gość gość
no trzeba, trzeba... trzeba trzymać poziom tego forum, a nie babci sranie :D🖐️

Gość gość
A rysunki genitaliów w podręczniku do biologii dla gimnazjum też zgłaszasz? A nazajutrz "acziwment get! Bolek 2.0" xD

Gość gość
A rysunki genitaliów w podręczniku do biologii dla gimnazjum też zgłaszasz? A nazajutrz "acziwment get! Bolek 2.0" xD

Gość gość
wszystko zgłaszam, jestem teraz prawilny kozak, nie ma że babci sranie czy coś tam, zero tolerancji dla patologii kafeteryjnej, ja mam aspirację człowieku do zrobienia tu porządku na długo...

Gość gość
Dlaczego ograniczasz się tylko do kafeterii?

Gość gość
a niech se zgłasza, admini mają w d/upie co tu się dzieje, masa pedofilów i innego gòwna nie usuwają

Gość gość
ciężko to wytłumaczyć, ale jest to specyficzny portal/forum na którym nie panuje tzw. netykieta poprawności politycznej, obyczajowej itd. po prostu jest to na tyle niepoważny portal... może inaczej portal ten, forum skupia pewne specyficzne osobowości, odludków społecznych, odrzuconych lub może inaczej: niepasujących do dresscodu obecnego tzw. normalnego społeczeństwa i całego tego zafałszowanego gów/na. Czemu chcę działać na kafeterii jako szeryf? Dlaczego ograniczam się tylko do niej. Bo to jest mój teren który dobrze znam, nie znam innych forów, to forum jakoś najbardziej mi pasuje, nie potrafię jednoznacznie wytłumaczyć dlaczego... bo tak, po prostu

Gość gość
Znacznie gorszych odludków skupia karachan.org. "użytkownicy" tej strony są odpowiedzialni za wiele paskudnych rzeczy, międzi innymi: obrażanie papieża JP2, wymienianie się pedofilskimi materiałami i wrzucanie ich na normalne strony, a także hejt na Chajzera i wyśmiewanie się ze śmierci jego syna, stalkowanie dziewczyn celem wykradzenia ich nagich zdjęć aby je szantażować/opublikować, tym samym zniszcząc im życie i wiele równie paskudnego gunwa.... Vichan także nie jest święty. Może obiła ci się o uszy głośna sprawa zdjęcia pedofilskiego na wykop.pl sprzed kilku miesięcy? To ich sprawka. W środku nocy, z nowo zrobionego konta, jakiś troll z vichana wrzucił najprawdziwsze pedofilskie zdjęcie na wyzej wymieniony portal. Administracja wykopu zgłosiła sprawę na policję i do tej pory nie ma żadnej odpowiedzi od policji. P.S. Coś takiego jak "netykieta" przestało istnieć gdzieś tak moło 2006 roku.

Gość gość
powiem tak... nie interesują mnie tego typu fora które wymieniłeś/aś, w zasadzie to nigdy mnie nie ciągnęło do trollowania, to wynikło z przypadku, na kafeterię trafiłem z jakieś 4-5 lat temu /czas leci.../ szukając informacji na temat pracy... i głównie przesiadywałem w dziale PRACA /chodzi o pracę w rossmannie - byłem tam do niedawana ochroniarzem/ i czasami też wrzucałem jakieś fejkowe informacje żeby się pośmiać np. zawyżałem pensję "rossmanek" podając się za pracownicę i takie tam "pierdoły", później dopiero na swoje nieszczęście "odkryłem" DYSKUSJĘ OGÓLNĄ i to co tam się wyprawia... czyli pisanie o jedzeniu kału, jakieś pierrdolenie o niczym, o totalnych głupotach etc. Zacząłem wtedy pisać/zakładać tematy o charakterze filozoficznym, egzystencjalnym... ale nikogo to nie interesowało... tylko wyśmiewano i zaśmiecano te moje tematy wulgaryzmami, wyzwiskami etc... dlatego też w odwecie postanowiłem zacząć trollować przyjmując najgorszą z możliwych ról czyli pedofila sadystę... szkoda dalej pisać... jedynie napiszę że nigdy nie zamieszczałem żadnych zdjęć, czy filmów z niczym co przypominało by pedofilię BO TAKOWYCH NIE POSIADAM zresztą Policja przeszukała mi mieszkanie, zarekfirowała telefony, pendraiva itd. i NIC NIE ZNALAZŁA bo znaleźć nie mogła bo NIC TAKIEGO NIGDY TAM NIE BYŁO, Jedyne co robiłem to pisałem te głupoty o gwałtach etc. Co do prawdziwej pedofilli czy obrażania papieża to jest to dla mnie osobiście obrzydliwe i nie jestem w to aż tak wkręcony aby logować się/rejestrować się na jakichś ostrzejszych forach tylko przeznaczonych do tak chaniebnej działalności. Prawdopodobnie rozmawiam z kimś z Policji teraz... zdaję sobie z tego sprawę i nie mam nic do ukrycia bo jestem czysty jeżeli chodzi o takie świństwa, a to że trollowałem swego czasu na kafeterii pisząc o gwałtach na nieletnich to faktycznie przesadziłem, ale czasu nie cofnę...