Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepotrzebnie czekałem z seksem na tą jedyna

Polecane posty

Gość gość

i się kU'rwa nie docze kałem :O Teraz im starszy tym więcej mam oporów przed seksem, najbardziej boje się chorób, tyle o tym słyszałem i generalnie to jedynie powstzymuje mnie żeby brzydko mówiąc puknąć jakąś dziewczynę

Gość gość
up

Gość gość
Im facet starszy tym mniej się chce :P ale tak serio to nie masz czego żałować, seks jest strasznie przereklamowany a to tak naprawdę nic wielkiego. Prowadzenie aktywnego życia seksualnego to same problemy jak się okaże że to nie ta, alimenty, nieszczęście, zmarnowane życie itd.

Gość gość
znajc jakoms przebadaj na choroby jak sie boisz i puknij :D

Gość gość
zacznij od puknięcia się w głowę

Gość gość
walisz konia?

Gość gość
tak codziennie

Gość gość
Seks jest czymś co bardzo jednoczy związek, nie masz seksu masz awantury a jak masz dobry seks jest fajnie. Seks jest moze przereklamowany dla emerytow i ludzi ktorzy z jakiegos powodu go nie mają, więc działaj chłopie.

Gość gość
Wystarczy sobie wyobrazić jak funkcjonuje para która w nocy oddaje sie erotycznym szaleństwom a jak żyją ludzie którzy seksu nie mają. Z czasem zdziwaczejesz i będziesz zgorzkniały.

Gość gość
Seks jest super.

Gość gość
ile masz lat? x , najbardziej boje się chorób, tyle o tym słyszałem i generalnie to jedynie powstzymuje mnie żeby x prezerwatywa chroni w 100% przed wszystkimi chorobami i w 99 przed ciaza. Jak sie boisz tego zacznij od oralu loda minetki - w ten sposób nie da sie zarazic

Gość gość
:O

"prezerwatywa chroni w 100% przed wszystkimi chorobami i" nie :D nawet producenc***iszą, że NIE... zapewne żeby ich nie można było pozwać :P... no i zawsze może pęknąć bo: jest źle założone, stara, za mała :P

Gość gość
Jak sie boisz tego zacznij od oralu loda minetki - w ten sposób nie da sie zarazic xxx najlepiej to wypowiadać się o czymś o czym nie ma się zielonego pojęcia.... :o otóż dziecko, poprzez oral również można się zarazić- hiv, hcv, kiła - wystarczy drobna ranka w jamie ustnej, chociażby po szczotkowaniu zębów i ryzyko gotowe. Oczywiście nie każdy kontakt to pewne zarażenie, ale ryzyko zawsze istnieje. O wirusie hpv, powodującym raka krtani, kłykciny, opryszczkę nawet nie wspomnę

Gość gość
na choroby jest tylko jeden sposob, badania a potem wiernosc

Gość gość
a jak ktoś chce spróbować seksu to co jedyna bezpieczna metoda przed choroami to przebadac sie i dopiero? Tak na spontanie nie ma pewnego zabezpieczenia?

Gość gość
choroby wystepuje tylko w srodowisku prostytutek, os. uzaleznionych. Zrob mniej wiecej wywiad jaka ta laska jest jak jest normalna kobieta to od zarzu ja wygrzmoc na razie w gumie i bez oralu jak sie boisz chorob

Gość gość
i się kU'rwa nie docze kałem pechowiec.gif x :O

Gość gość
"choroby wystepuje tylko w srodowisku prostytutek" jakie to naiwne...A do prostytutek kto chodzi? Lekarze, prawnicy...oni mają żony dalej nie wiem czy pisać bo pewnie i tak nie zaczaisz.

Gość gość
Roksa czeka :)

Gość gość
no wiem co masz na myśli, ale jakby tak patrzeć no to potencjalnie wszyscy ludzie są zarażeni. Niech chłopak wreszcie się odważy, bo jak chce a ma obawy to wiesz.... w ten sposób nigdy nie ******** ja chce dla niego jak najlepiej, a wiem że seks jest świetny.

Gość gość
ja bym chciała spotkać kogoś takiego jak Ty, bo sama czekam na tego jedynego. Musisz po prostu odpowiednio szukać i nie zadowalać się byle czym, bo będziesz kiedyś żałować

Gość gość
Roksa czeka usmiech.gif x lepiej przypadkowa laskę z impry niż najlepszą dziewczyną z roksy, tam to dopiero wysyp chorob

Gość gość
ile autor ma lat? Prawdopodobieństwo, że spotkasz tą 'jedyną' i ona też będzie czekać na tego jedynego wynosi 0%.(tzn dziewica) Korzystaj z młodości dopóki Ci staje

Gość gość
zwal se

Gość gość
seks to podstawa

Gość gość
czekanie z seksem na ta jedyna to przezytek. Dzis wiemy ze seks to taka potrzeba jak jedzenei picie wydalanie

Gość gość
up

Gość gość
Dzis wiemy ze seks to taka potrzeba jak jedzenei picie wydalanie xxx Dobre sobie. Bez żarcia i picia faktycznie nie przeżyjesz, ale bez seksu i nawet masturbacji można żyć i to bardzo bardzo długo. Seks i masturbacja a jedzenie i żarcie to nie to samo.

Gość gość
O rany ale jestescie madrzy