Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak udowodnić kochance że mąż ze mną sypia

Polecane posty

Gość gość

Witam.krotko i na temat.maz nazwiazal romans z kobietą,której obiecał rozwód.Rozmawiałam z nią tylko przez telefon.wiem że mąż rozwodu nie chce,za dużo nas łączy,dwójka dzieci.tamta kobieta jednak jest w jego życiu i wiem że ona kradnie mu czas przeznaczony dla mnie i dzieci.z tego co mówiła to mąż jej mówił że w tym roku bierze rozwód,że mnie nie kocha,że ma mnie dość i że żałuje że mnie poślubił a ja za późno poznał ..A ja pokochał.Oczywiście mówił że że mna nie sypia od roku. Nawet mi się jej żal zrobiło.myslalam że babka zerwie z moim mężem sama kontakt ale tak się nie stało.pytanie do was.jak mam jej udowodnić że mąż ze mną sypia!! Wiem że święty nie jest pewnie się zauroczył chwilowo i mu odbiło.

Gość gość
Jestem twarda i bezwzględna babka i chce jej to udowodnić że traci czas na mego męża.nie nagram seksu to Przeginka ale może sam dyktafon starczy? Problem w tym że ona nie odpuszcza i wierzy nie mnie a mężowi.

Gość gość
Masz godność? Może ze swoim misiem porozmawiaj, to on ślubował Ci wierność.

Gość gość
Za dużo nas łączy z mężem.rozumiem że mógł się zauroczyć i robić głupoty.ale co on jej za głupoty wygadujesz że się chce rozwodzić? Że nasze małżeństwo to przeszłosc? Tak jej opowiada od ładnych 7 miesięcy (!!!)

Gość gość
Wy kobiety jesteście na prawdę żałosne, o zdradę obwiniacie kochankę i chcecie z nią rywalizować. A facetowi jak zwykle uchodzi płazem i korzysta z dostępu do 2 idiotek, co zabiegają o jego względy :O

Gość gość
Brawo Ty :) No jestem pod wrażeniem kreacji, duża zmiana :) 3/10 a może nawet 4/10 ;) Staraj się a przy mojej drobnej pomocy dojdziesz do perfekcji :D

Gość gość
Nie zaniżaj poziomu w odp

Gość _iftar_
Ta geafomanka normalnie przejdzie do historii kafeterii :-D

Gość gość
Ha ha ha ha masakra ale glupia :D Takiego kopnac w doope i wykopac do kochanki a nie udawadniac kochance ze sypia z toba :D

Gość gość
11:17 Taaa, ale tym razem się mocno postarała :D

Gość gość
Skoro mąż nie umie z nią zerwać to może ja muszę ją oswiecic bo ona nadal mu wierzy

Gość gość
Mąż mi powiedział że czuje się winny że zaniedbał rodzinę ...Stąd moja akcja.winie te kobietę też bo nie chce zerwać z nim kontaktu..Tak bardzo mąż jej naklamal bajerowal

Gość gość
Myślę że się zakochał i nievwieco co z tym zrobić.nie mówcie mi że nie mam godności.chce pomoc mężowi się odkochac bo to się może przytrafić kazdemu

Gość gość
Ło matko,znów prowo o kochance. Z IQ u ciebie słabo,coraz gorsze piszesz.

Gość gość
Ona powiedziała że nie spała z nim.ze się tylko przyjaźnią. Przyznała że czuje do niego sympatię ale granicy przyjaźni nie przekroczy.przyznala jednak że on chce odemnie odejść,że tak jej mówił a moim mężem jest na papierku.

Gość gość
A czemu to ma być prowokacja? Tysiące facetów kochance mówi że się rozwiedzie,że nie kocha zony i z nią nie sypia i inne bajery i że niedługo rozwod. Twój mąż tej kobiecie też tak nagadal.nic nowego

Gość gość
Ty szmacie nic nie musisz udowadniać. Strzel ku/rwe w mordę, wyszarp za kudły i na koniec sprzedaj jej kopa w dope na rozpęd.

Gość gość
A gdzie w tym wszystkim jest mąż ? Dlaczego nie powie dosadnie swojej kochance, ze to koniec.

Gość gość
Nie czytacie co napisałam. Mąż tego nie kończy tylko nadal obiecuje jej rozwód.pokazala mi dwa smsy z jego telefonu o treści ,,rozwód tak czy siak,, na to mój mąż w domu powiedział,,a co ,nie wiesz co będzie z nami,, teraz mamy ciche dni i tyle

Gość gość
ty poyebna jestes i tyle :-(

Gość gość
Jednal nawet na nie pierwsze dzis prowo jej odpowiadacie? wam sie nudzi?

Gość gość
Nagraj na dyktafon jego igraszki z tobą.przejzy na oczy

Gość gość
Nie masz godności kobieto. Ja bym kopnęła w 4 litery.

Gość gość
W d**e to go powinny obie panie kopnąć a nie taki frajer czuje się jak macho o którego walczą dwie kobiety! On powinien żonę błagać o przebaczenie a nie k***a na odwrót! Jezu baba bez honoru. Masakra

Gość gość
Jedna głupia i druga głupia. Takiego frajera należy kopnąć w dupę.

Gość gość
Tamta wierzy że będzie rozwód skoro on jej tak mówi.dlatego ma z nim kontakt.miej pretensje do męża

Gość gość
Frajer jak frajer ale za obietnicę rozwodu i wykorzystanie jej może odpowiedzieć karnie to jest przestępstwo moim zdaniem.

Gość gość
Obiecywanie komuś rozwodu i trwanie w tym roku czy dwa to szczyt chamstwa faceta.ty masz do stracenia rodzinę.postaraj się by to z nią zakończył.i przestał tamtą zwodzic