Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladam perfekcyjna pania domu czy widzieliscie na zywo taki syf w domu

Polecane posty

Gość gość

niewierze ze mozna miec taki syf w domu. ja tez jestem balaganiara ale taie syfu nigdy nie mialam.

Gość gość
Nam sąsiadów gnojarzy, raz tam byłam i wybiegłam wymiotować. Mąż też. Facet szcza do łóżka, na ziemi psie gówna poprostu straszne! Kanał im się zatkał to podobno się nie myją. Smród na całą klatkę.

Gość gość
Na jak9m programie?

Gość gość
tvn style teraz leci

Gość gość
A to nie mam.

Gość gość
Widziałam u znajomej syf, że aż brzydzilam się tam przebywać. Wszędzie walały się pety, jak pies koleżance nasrał w pokoju to tak długo leżało aż wsiąkło w gumolit, tam gdzie w szafce miała śmietnik, był tak długo nie wynoszony, że zaległy się robaki, w ogóle cała ta szafka była zakochana śmieciami, jedzenie na blacie na maśle siedziały muchy, wszystko brudne i zniszczone. Wanna cała żółta, tak samo umywalka, i kibel. Nie wiem jak można żyć w takich warunkach i przyjmować gości, ja bym się wstydziła nawet listonosza wpuścić.

Gość gość
Boże... A ja się przejmuje że mi się zalegl głębiek kurzu pod łóżkiem....

Gość gość
znam balaganiarzy i brudasow, ale to jest Jakis koszmar

Gość gość
Kamera wszystko wyostrza i wyolbrzymia. Wystarczy że masz dom z ogrodem i pająk zrobi pajęczynę. w kamerze to wygląda okropnie. Albo nie wiem, nieścierana jakaś szafka wysoko przez dwa tygodnie. Normalnie widać trochę kurzu, a w kamerze wygląda to jak rok nie sprzątane.

Gość gość
nie bądźcie naiwne. Te osoby biorące udział w programie, mają specjalnie nie sprzątać przez jakiś czas, żeby efekt był bardziej spekatakularny

Gość gość
Naszych sąsiadów wywalili za syf, nawet srali po kątach bo wodę im odcięli.

Gość gość
Nie ogladam dziadostwa.

Gość gość
Gdy byłam dzieckiem koleżanka miała w pokoju taki syf, zapleśniałe opakowanie po jogurcie, bobki królika, papierki po podpaskach itd. W jej domu ogólnie było czysto tylko ona nie dbała o pokój a rodzice chyba tam nie zaglądali.

Gość gość
Kiedyś byłam u znajomego, a tam cały zlew zawalony naczyniami nie mytymi od miesięcy ( czekał aż matka przyjedzie z Anglii i pozmywa w wannie wszystko ), brudne naczynia i opakowania walaly się po całej kuchni, kuchnia wyglądała jakby tornado tam przeszło. Klawiatura aż czarna od brudu, kurz na centymetr.

Gość gość
No tak. Heheh. Bo co innego moga ogladac kafeterianki. Dziadowski program Z Malgocha czyli perfekcyja Pani domu. Mozecie sie przynajmniej dowartosciowac ze takie idealne jestescie. Heheheh hehehe hehhe