Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takim facecie, bez hejtu prosze

Polecane posty

Gość gość

- ponad 30 lat - brak własnego m, wynajmuje - praca fizyczna za grosze - brak studiow, nie zna żadnego języka obcego - w wolnych chwilach po pracy przegląda bzdury na youtubach, głupie filmiki, odmozdzajace strony - nie umie nic w domu naprawić, musi wołać ojca - zna się tylko na sporcie, uwielbia oglądać mecze, spotykać się z kolegami i razem oglądać mecze - wychodzi gdzieś na pol dnia i nawet smsa nie wyśle gdzie jest - czasem pije, je dużo chipsów i niezdrowych rzeczy, brzuch mu rośnie - bardzo wybredny w jedzeniu, ciężko mu dogodzic i ciągle ma jakieś pretensje, a to za dużo, a to za malo, a to za tlusto - żadnych ambicji nie ma, dobrze mu jak jest

Gość gość
Że kijem bym nie tknęła.

Gość gość
Nie spojrzalabym. Moze moj maz nie ma jakis wielkich ambicji ale bez przesady.

Gość gość
12:52 a co robi Twój mąż? Uczy się czegoś?

Gość gość
Mój mąż Może też nie ma jakichś wielkich ambicji związanych z wykształceniem i kariera, jest rolnikiem ale ciągle się doksztalca w tym temacie, wszystko potrafi sam zrobić, pracuje też poza gospodarstwem, jest oszczędny, nie łazi z kolegami nie wiadomo gdzie, nie pozwala nawet mi jeść chipsów i smieciowego żarcia i ma rację. Mamy swój dom, a nawet dwa, bo drugi po tesciach.

Gość gość
To fajny Ci się facet trafił, zazdroszcze

Gość gość
Autorko opisalas mojego 19 letniego syna.....na szczęście na studia zdal,wiec licze na to ze zmadrzeje :-)

Gość gość
Myślę, że jest smierdzacym leniem bez krzty zdrowej ambicji.

Gość gość
Nie odwazylabym się mieć z nim dziecka, bo on sam jest dzieckiem. Zero wsparcia, odpowiedzialności, ambicji. Pfe