Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent od wujka.

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj na świat przyszła nasza mała księżniczka moja siostrzenica i chrześnica. Drogie Panie pytanie za sto punktów co kupić takiemu maluszkowi ? Pokój gotowy, ubranek za dużo, wózek kupiony. Co mogę kupić?

Gość gość
Krzesełko do karmienia

Gość gość
Najlepiej dać kasę

Gość gość
Mate edukacyjna

Gość gość
Co do kasy to mała będzie miała swoje konto, gdzie pieniądze, które dostaje będą odkładane. Ale nie chce na dzień dobry dawać jej pieniędzy, bo to się jej nie przyda. Krzesełko już mają tylko takie jakby barowe, ale noworodka można położyć. Maty nie mają, ale na co zwrócić uwagę wybierając ? Wpisałem są hasło ,,maty edukacyjne" i jest ich dużo.

Gość gość
kase

Gość gość
Przecież pisał że kasy nie chce. Moze kup złoto

Gość gość
Leżaczek bujaczek, kołyska, huśtawka, mata edukacyjna.

Gość gość
Mata najlepsza

Gość gość
Lepsza większa czy mniejsza ? Kolory naturalne czy jakieś zwariowane?

Gość gość
Po co chcesz cos kupić dziecku które ma wszystko?

Gość gość
Daj kase. Najlepiej. A co chcesz kupowac ? Lezaczek to lepiej te 200daj dziecku.

Gość gość
Po co dziecku kasa ? Na leżaczku przynajmiej poloży. Kup jakiś bujaczek.

Gość gość
Lampka nocna miś lub balonik do podwieszenia pod sufit.

Gość gość
Nie możesz poprostu zapytać siostry czego potrzebują?

Gość gość
serio? 625 zl za plastikowa lampe? masz jakas prowizje od sprzedazy tej paskudy?

Gość gość
Siostry pytałem, ale powiedziała, że nic nie potrzebują. A ja mimo to chciałabym coś kupić małej. Skoro stać mnie, nie mam zobowiązań finansowych to dlaczego mam nie rozpieszczać małej księżniczki? Zostałem pierwszy raz wujkiem. Dzieci nie mam i póki co nie planuje.

Gość gość
Bałabym się tej lampy, wygląda jak z filmów o modrercach

Gość gość
Projektor gwiazdek. Dziecko bedzie oczarowane. Moj uwielbial patrzec na gwiazdki na suficie

Gość gość
Leżaczek- bujaczek, najlepiej z opcją kołysania, z karuzelką. Ewentualnie karuzelkę do łóżeczka, albo misia- szumisia, tylko jakiegoś ładnego bo te "ośmiorniczki" trochę upiornie wyglądają :D Ewntualnie ładny ciuszek, bambusowe kocyki na lato, kosmetyki jesli wiesz jakich uzywa.

Gość gość
Dzięki wielkie za linki. Leżaczek mają bez opcji bujania. Niby dziecko ma bujać się własnym ciałem czy coś takiego. Więc taki bujaczek autatyczny to chyba będzie przydatny. To cudo, które zwie się misiem szumisiem już mają. Nie rozumiem jego fenomenu, ale mała odleciała przy nim. Niestety nie zwróciłem uwagi na kosmetyki.

Gość gość
Może być bujaczek mata niania a jeśli niewiadomo co ma to np mój synek dostal od dziadków taki obrazek do postawienia lub powiieszenia posrebrzany z aniolkiem z tyłu z dedykacją ze jest skarbem itp nawet jak ktoś jest niewierzący to uważam że to bardzo miłe. Można kupić łańcuszek z koniczynka czy coś takiego coś co dziewczynka bedzie miała na kiedyś a srebro czy złoto zawsze się przydadzą.

Gość gość
Coś złotego dostanie na chrzest.

Gość gość
Według mnie przesadzasz.

Gość gość
Może coś co na pewno się przyda czyli ubranko. Niby ma dużo, ale możesz kupić w większym rozmiarze, będzie na później. Może jakaś droższa sukieneczka. Może być jeszcze karuzelka do łóżeczka, no albo zdecyduj się na tę matę. Zależy też jak u rodziców z finansami. Niektórzy po prostu przynoszą paczki pampersów, to się przydaje na bieżąco. Albo jakaś zabawka, moje dziecko lubi z firmy Mom's care. Mamy kotkę i lustereczko. Albo po prostu idź do sklepu i panie Ci doradzą.

Gość gość
Sesja zdjęciowa. Ja wykupilam właśnie sesję, kiedy urodziła się moja bratanica. Rodzice zadzwonili, umowilibsue na termin i mają zdjęcia pamiątkowe z czasu, kiedy malutka miała 18 dni. Zdjęcia cudowne, takie maleństwo w koszyczku itp. Naprawdę warto, zwlaszcza jealous dzieciątko wszystko ma. Ta sesją zachwyceni byli wszyscy, bratowa do dziś wspomina, że to był fantastyczny pomysł :-) zresztą moja bratanica w tym roku kończy 5lat i co roku funduje jej taką mini sesję (teraz już plus prezent). Super patrzeć jak z roku na rok się zmienia :-) ja zdecydowanie polecam. To będzie pamiątka na całe życie :-)

Gość gość
Weź kup pampersy a nie przesadzasz z tym. Który normalny wujek kupuje prezenty