Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent od wujka.

Polecane posty

Gość gość
Za drogie jak na prezent.

Gość gość
Zrób coś oryginalnego jeśli mieszkacie w większym mieście to poszukaj kursu dla niemowląt do plywania i daj jako prezent dla mamy i dziecka już od 3 mieosaca można chodzić daje świetne efekty i w końcu to naturalne środowisko takiego bobaska.

Gość gość
Kup pampersy

Gość gość
Zdecydowanie za drogi.

Gość gość
To w jakiej kwocie ma być ten prezent bo taki kurs to 300-350 Jak ma być do 100 to może wielki miś każde dziecko to doceni jak podrośnie zabawka edukacyjna od 6 miesiąca zycia ładne ubranko czy szlafroczek może kocyk do nosidełka. Jak za 200 to zabawka edukacyjna rosnąca z dzieckiem mata edukacyjna.

Gość gość
Do 1,5 tyś.

Gość gość
Nie przesadzasz? Za 1,5 to niektórzy żyją cały miesiąc

Gość gość
Kup dziewczynce ubranka.

Gość gość
No to jak 1.5 tys to możesz wybierać do woli. Możesz np teraz kupić zabawkę i powiedzieć że chcesz kupić fotelik samochodowy za rok ten co może dziecko jeździć tyłek do kierunku jazdy do 20 kilku kilo rodzicom odejdzie duży wydatek a ty kupisz coś co zapewni bezpieczeństwo i bedzie używane przez parę lat. Sesja zdjęciowa taka gdzie fotograf przychodzi do domu i robi te piękne zdjęcia dzieci gdy śpią. Jako pamiątka dla rodziców dziecka i dla wujka też. spacerowka mclarena się która zapragnął mieć gdy tylko dziecko skończy 6 miesięcy. Późniejsze gadżety które możesz kupić to lepiej poczekać np rower smart trake czy samochód typu BMW zdalnie napędzane ale to dopiero gdy dziecko ma roczek.

Gość gość
Te BMW czy Mercedes to mi się marzy o na 100% kiedyś będzie taki miała. Foteliki mają dwa, ale takie na teraz. Na później nie mają. Ciężko mi jako facetowi, który nie zna się na dzieciach cos kupić.

Gość gość
A właśnie,,to", bo liczba pojedyncza. Wujek już skupić się nie może.

Gość gość
Skoro to 15000 to bym dala taka sumke nie wstyd dac. Jak odloza dziecku na ksiazeczke tez sie troche powiekszy

Gość gość
Na konto dostanie pieniądze nie raz nie dwa. Ale na ,,Dzień dobry" czy na chrzest dostanie prezent.

Gość gość
Misia dziecku kup.

Gość gość
Po co dziecku tak drogie prezenty?

Gość gość
Pomysł ze jeszcze musisz cos na chrzest kupić.

Gość gość
Faktycznie ciężko coś wybrać jak dziecko już ma wszystko. W tych czasach to już praktycznie norma. Ale mam swoje 3 pewniaki, które zawsze się sprawdzają i wybieram jeden z nich. Po pierwsze wyżej wspomniana sesja noworodkowa, moja przyjaciółka robi takie zdjęcia więc wiem że to super prezent dla dziecka i super pamiątka na całe życie. Po drugie Miś z projektorem z Chicco jest to seria First Dreams. Mam go dla swojego dziecka i też jak jest okazja i mogęgo podarować to tak robię :) Ma projektor i wgraną muzykę bardzo spokojną. Do tego można go prać w pralce, co dla nas jest ważne ze względu na alergię. Po trzecie pampersy to zawsze spoko wybór, nigdy ich za mało ;) Mam nadzieję, że pomogłam choć trochę, jeśli nie Tobie to innym rodzicom :)