Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NA WEEKEND JADE DO SOPOTU

Polecane posty

Gość gość

JEE

Gość gość
Jechać do takiej wiochy i się jarać...Mieszkam w trójmieście i Sopot to największa dziura w tej metropolii. Syf, drożyzna...

Gość gość
Może dla kogoś kto całe życie mieszka w Sopocie czy innym mieście z opatrzenia może wydawać się nudno. Ja uwielbiam sopot i całe trójmiasto. Jadę tam dwa razy w roku i najczęściej korzystam z oferty pokoi w www.victus-sopot.pl.

Gość gość
Jeżeli będziesz już w Trójmieście to koniecznie zajrzyj też 30go lipca do klubu Protokultura w Gdańsku, gdzie szykuje się super impreza MASS ESCAPE 3CITY - Escape Party, jedyne takie w Polsce.

Gość gość
Korzystałam z oferty apartamentów www.victus-sopot.pl i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Na pewno mocny punkt restauracyjny w Gdańsku to Panorama. Lokal znany z kuchennych rewolucji i tutaj akurat się udało mocno pozmieniać, szczególnie kwestie obsługi klienta. Jedzenie naprawdę dobre. Menu nie jest specjalnie rozbudowane, ale wszystko właściwie można brać teraz w ciemno.

Gość LidkaP

https://esopot.pl/pl/675_turystyka  Polecam tu zajrzeć przed wyjazdem żeby zobaczyć i zaplanować co warto odwiedzić :) Jest dużo atrakcji Sopocie, ale przy dobrym planie można w weekend ogarnąć :)