Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzdrada

chyba zdradzil mnie maz albo cos jest na rzeczy

Polecane posty

Gość gośćzdrada

Podejrzenia swe opieram na licznych polaczeniach telefonicznych męza z numerem który w jego kontaktach zapisany jest nazwą miejsca pracy tej właśnie kobiety. Jest ona zoną kolegi mojego męża. Jeszcze kilka mcu temu dzwonila ona do mojego męża z pomocą przy aucie albo cos by kolo domu zrobic bo jej maz wyjeżdża czesto za granice a ona nie ma innego mężczyzny, który by jej pomogl. Nawet zapytałam jakos męża jak bylam świadkiem takiej rozmowy o pomoc czy ona nie ma ojca brata szwagra tylko to on musi jechać? Byla tez taka sytuacja ze ten kolega czyli jej maz dzwonil do mojego by podjechał do jego zony bo cos tam sie stalo i trzeba cos naprawić. Ale jakis miesiąc temu mój maz sie zaczął dziwnie zachowywać. Byl jakiś cichy zamyślony poddenerwowany. Gdy go zapytałam o co chodzi to powiedzial ze o jego prace . Uwierzyłam bo rzeczywiście byly wtedy jakies zmiany u niego w firmie. Ale jednocześnie cos mnie tknęło by zacząć przeglądać nr w polaczeniach i tak właśnie zauwazylam ten nr. Polaczenia byly kilka razy dziennie. I trwaly krótko. Nawet kilkusekundowki. Częściej to ona dzwonila. O dziwo nigdy jak ja bylam w domu. Polaczenie byly prawie codziennie. Nawet w okresie gdy jej maz byl w Polsce. Dzis rano znów wzięłam Tel i nie mogłam uwierzyć ale maz skasowal wszystkie polaczenie z tego numeru. Czyli moje podejrzenia nabraly większej mocy. Bez powodu by tego nie robił. Tyle czasu one wisialy w pamięci Tel a teraz cos się stało i ich nie ma. Nie sadze by się domyślił ze mu przeglądam Tel. By upewnić się na 100%ze cos jest na rzeczy musze zadzwonic pod ten nr. Jak odbierze kobieta to będę juz przekonana ze mam racje. Bo moze byś tak ze to jakiś nr z którego dzwoni ten kolega. Moze kiedys rzeczywiści należał do zony a teraz juz nie. Tym bardziej ze w kontaktach widnieją dwie nazwy miejsca pracy tej kobiety z dwoma nr Tel. Uważacie ze słusznie mam podejrzenia?? Musze kupic starter. Bo nie chce dzwonić ze swojego nr.

Gość gość
ja bym to po ciuchy sprawdziła....

Gość gość
Podstawowe pytanie: czy mąż podoba się kobietom ?

Gość gość
Ja bym sprawdzila. Inaczej będziesz zyla w nerwach. Tylko przy mężu udawaj ze wszystko ok.

Gość gość
Taaaaak ......pomoc przyjacielska zawsze się tak kończy niestety . Nie kupuj kolejnego startera , poproś kogoś by zadzwonił ze swojego telefonu i zobaczysz kto odbierze. Jeśli to prawda to ja na Twoim miejscu poinformowałabym o tym jej męża.

Gość gość
To już nie można do niego dzwonić? :D zazdrosne babska :D

Gość gośćzdrada
Maz moze się podobac innym. Ostatnio sie duzo klocimy o obowiazki domowe. Nasila sie to do tego stopnia ze jest moza o rozwodzi wtedy on mówi ze tego nie chce. Ze mnie kocha i sie zmieni. Myślałam o starterze bo nie mam naprawde skąd zadzwonic. A nie chce sytuacji ze ta kobieta bedzie sprawdzać ten nr i np spyta mojego męża czy go nie zna a bedzie to nr mojej matki np. Bo jak ktos tu zauważył nie chce narazie mówić mężowi o moich podejrzeniach. Musze miec pewność.

Gość wiki45
Niestety ,twoje podejrzenia są uzasadnione .Jeszcze na siłę chcesz wierzyć,że to może kolega dzwoni,ale żaden kolega nie dzwoni kilka razy dziennie i w dodatku zawsze gdy ciebie nie ma w pobliżu. To,że numer jest opisany jako miejsce pracy to oczywiste,przecież gdyby wpisał Jola,Mariola czy inna to nie mógłby się potem tłumaczyć,że dzwonił tylko służbowo do innego zakładu pracy. No niestety,klasyczna sytuacja,mąż pracuje za granicą a biedna żona nie radzi sobie z różnymi sytuacjami więc bardzo dobrym posunięciem jest proszenie męża o pośrednictwo u wspólnego znajomego,wszystko jest wtedy oficjalnie,to nie ona prosiła o pomoc tylko jej mąż,jej mąż też spokojny,bo ,przecież to on załatwił pomoc a ty też powinnaś być spokojna tyle ,że już zauważyłaś,że to ściema . Ja bym ci radziła zadzwonić z telefonu męża i nie odzywać się ,zobaczysz wtedy jakich ona słów użyje a mogą to być bardzo istotne słowa ,np."witaj kochanie" lub "twoja muszelka już się za tobą stęskniła". Potem natychmiast wykasuj to połączenie lub nie ,ale będziesz już na 100% wiedziała co w trawie piszczy. Sprawdź koniecznie z telefonu męża ,bo to ,że odezwie się kobieta to o niczym nie świadczy,mąż ci powie ,że to jakaś pracownica z tej firmy,dopiero to jak ona się odezwie może dać c***ewność kto to jest dla niego. A jak wasze sprawy łóżkowe w ostatnim czasie?

Gość gość
Proponuje klasykę : "Wiem o wszystkim" i obserwowanie reakcji. Jesli zaleją go emocje - ma cos na sumieniu. Jesli bedzie dopytywał o co chodzi - moze nie...

Gość gość
Kobiety.po co się męczyć.odlozyc kasę na detektywa i macie czarno na białym.boze co za problem

Gość gośćzdrada
I chyba spaliłam bo .. Dzwonilam dzis kilka razy na jej nr ale byl wylaczony. Oczywiście dzwonilam ze swojego nr ale go zastrzeglam wybierają jej nr. Niedawno wlaczyl sie ten nr i jeszcze raz zadzwoniłam ale zajęte bylo. I zadzwoniłam jeszcze raz po chwili ale nieodebrala. I przez chwile pomyślałam ze widzi nieznany to nie odbierze ale teraz to juz nie wiem czy niezadzwonilam normalnie bez kodu który zastrzego nr. I być moze widziała mój nr i dlatego nie odebrala. Jesli tak bylo to dupa!!!!!! Tym bardziej jesli ma gdzies tam zapisany mój nr w razie czego.

Gość gość
A wiesz jak ona ma na imie? Podaj mi jej numer to ja zadzwonie I sprawdze :)

Gość gośćzdrada
Zadzwoniłam z innego nr. Odebrał facet!! I raczej nie byl to jej mąż bo chyba bym go po glosie poznala. A imię ma ....takie jak ja!

Gość gośćzdrada
Nie wiem co teraz myśleć. Jesli niepotrzebnie cos podejrzewam to czemu maz skasowal te polaczenia? Nie pozostaje mi nic innego jak kłótnia z mężem no bo rozmową tego nazwac nie bedzie mozna. Ewentualnie jeszcze zadzwonie z Tel męża na ten nr.

Gość gość
Czyli ma kolejnego fagasa albo dala Tel koledze z pracy żeby odebrał. Może sie domysla ze to ty dzwonisz z zastrzeżonego.

Gość gość
Zadzwon jeszcze raz i jak odbierze facet to poproś ja do telefonu jak znasz jej imię. Najwyżej powiesz ze pomylka. Ale będziesz wiedziała czy to nr.do niej czy tego faceta.

Gość gość
13,53 Dokladnie!

"żaden kolega nie dzwoni kilka razy dziennie i w dodatku zawsze gdy ciebie nie ma w pobliżu" x Wszyscy koledzy najpierw zdobywają grafik małżonki i ustalają maksymalny limit połączeń:D

Witaj! Wiesz, jak cię stać i chcesz mieć spokój, znajdź prywatnego detektywa. Skąd jesteś? Śląsk? Zobacz tego prywatnego detektywa z Katowic -> https://www.incognito-detektyw.pl/uslugi/ (pierwszy lepszy adres) albo w jakiś katalogach poszukaj (tu tego pełnoo http://forum.detektywistyczne.net/viewforum.php?f=10). Jak nie stać - spróbuje wychaczyć portale gdzie może być zapisany (zobacz historię na jego laptopie), załóż jakiś fajny email i zobacz, sprawdź.. choć szkoda że musisz ;(

Gość gość
Wrzuć dyktafon pod siedzenie w jego samochodzie.

Gość gość
Skoro tak go kochasz że co chwilę straszysz go rozwodem to skąd ten ból doopy? Daj mu rozwód I niech spieprza.

Gość gość
Gdybym miała takie podejrzenia to nawet chwili bym się nie zastanawiała tylko zaangażowała w to detektywa. I nie piszcie, że przesadzam bo raz już tak zrobiłam i dzięki temu dostałam dowody na zdradę a mało brakowało i wzięłabym ślub z tą osobą.. Mi pogadała detektyw Skrzypek- złota kobieta i świetny detektyw.