Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża i ćwiczenia

Polecane posty

Gość gość

Jak często ćwiczycie w ciąży? Co ćwiczycie?

Gość gość
Od 2 trymestru jeżdżę na rowerze stacjonarnym staram sie 5dni w tygodniu, gdyby nie to, to pewnie przytyłbym jeszcze więcej niz teraz 28 tydzień +8 kg bo apetyt mam ogromny :) polecam

Gość gość
Jaga pilates basen prawie do końca 2 trymestru potem nic niestety zakaz od lekarza na wszystko poza spacerem i lekka gi mnastyka w domu

Gość matkababy
ja staram się ćwiczyc regularnie, ale też bez przesady. Dużo też chodzę na spacery. Mam o tyle dobrze, ze moja przyjaciółka to trenerka fitnessu dla kobiet w ciąży i ona mi ułożyła plan ćwiczeń ;) no ale np. oprócz ćwiczeń stosuję suplementy, żeby maluch był zdrowy. bo ruch ruchem ale witaminy witaminami :) dieta i suplement Pregna Plus + ćwiczenia brzmią jak plan idealny w ciązy:)

Gość gość
ja jestem w 2 trymestrze (5 mc), na razie czuję się dobrze i staram sie to wykorzystac. gdzie tylko mogę ide pieszo, jezdze tez nadal na rowerze, z tym ze bardzo spokojnie, jakies lesne ściezki odpadaja, tylko ścieżki rowerowe, zeby nie narazac sie na wstrząsy. dostalam tez plytke z cwiczeniami na okres ciązy lewandowskiej i powiem Wam ze calkiem fajna rzecz. wybieram zawsze zestaw karate prenatal plus zestaw na dany trymestr, a na koniec jak mi sie chce to streching

Gość gość
A po co ćwiczenia, spaceruj dużo, ruszaj się, sprzątaj w domu, ewentualnie jakieś tam możesz sobie na wzmocnienie kręgosłupa lekkie porobic. Normalne jedzenie i będzie git. Ćwiczenia wzmacniające mięśnie nie są zbytnio zalecane, bo później ciężko urodzić sn, miesnie są tak napięte, że rozluźnianie ich trwa znacznie dłużej no i dziecku ciężko przejść przez kanał rodny.

Gość gość
Drogie Panie! Odchudzanie jeszcze nigdy nie było tak proste i przyjemne! Drodzy Panowie! Budowanie mięśni jeszcze nigdy nie było tak szybkie i skuteczne! Odwiedź stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz w te lato cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz zbudować wspaniałe i muskularne ciało ? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Jedna z opinii: „Trener Igor to aktualnie najlepsze plany treningowe, diety i suplementacja w Polsce a „Pakiet Dzik” i „Pakiet dla Kobiet” to prawdziwa rewolucja na rynku trenerskim.” sklep BodyShock.pro Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !