Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu ta opryszczka

Polecane posty

Gość gość

Czy Wy też macie jakieś problemy z opryszczką? U mnie potrafi wyskoczyć raz w miesiącu...

Niestety miałam ten problem, wystarczyło że zmarzłam i już miałam ją na wardze. Zanim zgoiła się jedna już wyskakiwała następna. Będąc u lekarza wspomniałam o tym i lekarka poleciła mi ten lek http://www.e-zikoapteka.pl/hascovir-control-200-mg-lek-na-opryszczke-30-tabletek.html i muszę powiedzieć, że problem się skończył. Już ponad dwa miesiące nie mam opryszczki. Także wypróbuj.

Gość gość
U mnie z kolei bardzo szybko działa endvir, jest to jedyny lek z naturalną laktoferyną dostępny na rynku

Gość gość
kremy czy plasterki? Jeszcze słyszałam o tabletkach jakiś

Gość gość
Na recepte heviran. Wychodzi taniej niż hascovir. Tez tak mialam jedna za drugą. Idź po receptę. Jak masz teraZ to niech Ci przepisze dawkę 800. Wybierz z zegarkiem w reku aby dokładnie brać 5 razu w ciągu doby. Wydając w nocy. Wszystko do końca musisz wybrać. Ja brałam tylko wtedy jak mialam i ciagle wracalo Trzeba do końca. Później stosuje juz raz na miesiąc a z czasem wydłużz okres. Profilaktycznej wystarczy dawka 200. Mi sie nie chce czasem iść do lekarza to biorę ten hascovir 200 bez recepty. Efekt taki od pół roku nie mam tego. I przy tych lekarz duzo pij.

Gość gość
ja wole stosować krem na opryszczkę, mam w torebce endvir w razie gdyby coś mi wyskoczyło na ustach

Gość gość
Krem jest ok jeżeli opryszczka występuje raz na jakiś czas, ale ja mialam czas ze jedna za drugą to i ciągle opuchniete usta. Nie nie. Ja tez tak mialam ale pobralam 1 duza dawkę i później 2 raz tak jak ktoś pisał profilaktycznie i póki co jest dobrze :-)