Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Niedojrzała

Czy mój chłopak jest mężczyzną ?

Polecane posty

Gość Panna Niedojrzała

nie wiem czy mój facet ma nierówno pod sufitem czy to ja jestem walnięta xD kłoci się ze mną kiedy piszę do niego normalnie, wmawia mi że to ja wywołuje g****oburzę "a on nie będzie rozwiązywać konfliktów wirtualnie" na tekst, że ja próbuję rozmawiać(dodam, że ciągle się śmieje) a on toczy jakieś spory i strzela fochy, ogólnie to ostatnio zaczął się zachowywać jakby wszystko było mu wolno, robi mi na złość(bo jak to mówił pewien Baron w Wieśku o swojej żonie "ona wie gdzie co zrobić żeby bolało najbardziej") i wielce zdziwiony że mu odpowiadam tym samym :D dodam, że przed chwilą zaczął się do mnie rzucać o nic, to zapytałam po co ze mną rozmawia jak nie ma na to ochoty, to jedyne co dostałam to 3 kropki, powiedziałam mu że w takim razie daje mu "ochłonąć" to się obraził. ja myślałam że to kobiety mają okres i strzelają foszki xD w sumie póki co jeszcze mnie to bawi, ale powoli zaczynam widzieć, że nie traktuje mnie poważnie i próbuje mną nieskutecznie manipulować. dodam że próby poważnej rozmowy kończą się fiaskiem "bo on jest zmęczony po pracy", ucieka przed tym krótko mówiąc. Z jednej strony mówi "zależy mi", a z drugiej zachowuje się jak chodząca wieś. masakra. mogę jakoś mu do rozsądku przegadać? czy to raczej taki typ?:D a może kogoś na niego nasłać dojrzalszego? (PS. to też piszę z humorem bo za każdym razem słyszę, że jestem niedojrzała, a on stara się być "twardszy"(i tłumaczenie że brak zaangażowania to nie bycie twardszym też nie działa) więc nie mogłam się powstrzymać)! czekam na rady co tu z takim Gburkiem zrobić

Gość gość
niedojrzała ile masz lat ?

Gość gość
24:)

Gość gość
a on ?

Gość Panna Niedojrzała
23 , wiem że mało, ale chyba już powinien wiedzieć niektóre rzeczy :D

Gość gość
Oboje macie naj****e. Dziękuję dobranoc.

Gość gość
Twój chłopak jest kobietą

Gość gość
Ty serio masz 24 lata? Ja Ci powiem, ze nie rozumiem co napisałaś wiec chyba pasujecie do siebie:)

Gość gość
Ja rozumiem, ale oboje macie po 15.