Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans ze starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 20 lat od 6 lat jestem w związku a od roku zaręczona , ale w moim życiu pojawił się mężczyzna który ma 43 lata. Pracowaliśmy razem od roku zaczęło się na kawie a skończyło na ogromnej miłości do niego. Spotykamy się od prawie roku i wiem ze to ten jedyny chce spędzić z nim życie , ale pojawia się wątek narzeczonego ... zrozumiałam ze go nie kocham ze to było przywiązanie od dziecka pierwszy raz w życiu kocham i czuje się kochana , starszy partner jest gotowy na życie ze mną nawet staramy się o dziecko bo on również bardzo tego chce. Narzeczony jest młodszy o rok stał się moja udręką jest dziecinny nie chce zakładać rodziny mieć dziecka , nawet nie pracuje tylko koledzy. Starszy partner daje mi dużo uczucia w łóżku jest najlepiej na świecie dogadujemy się chce założyć ze mną rodzine ale problem w tym ze ja nie potrafię wybrać wiem czego chce ale pojawia się strach CO JEŻELI POŻAŁUJE ? Narzeczony nigdy by mi tego nie wybaczył ani nie wrócił ale strach na dominować nad tym czy mam być przy nim nieszczęśliwa do końca życia ? Powiedzcie co o tym sądzicie czy któraś z was miała taką sytuacje lub na dużo starszego partnera nie wiem co robić każdy dzień to udręka i tęsknota oraz robienie " dobrej miny do złej gry" przed narzeczonym który ma plan na wieloletnią naukę a nie rodzine której ja pragnę

Gość gość
marne prowo

Gość gość
Powiedzcie mi czy warto ryzykować długoletni związek bez uczyć dla kogoś nowego kto okazał się miłością mojego życia

Gość gość
-1/10

Gość gość
19:57 warto, zawsze warto.

Gość gość
czyli ty zdradzasz narzeczonego ? weź ty się puknij w głowę dziewczyno! facet 43lata nie może cie poważnie traktować. na 90% cie wykorzystuje. i dam ci dobrą radę - daj spokój chłopakowi

Gość gość
Dodam ze narzeczony mnie nie szanuje pluje w twarz kiedy zapale papierosa bo tego nie lubi lub wyzywa od szmat i suk przy byle kłótni jest chamski i bezczelny

Gość gość
powinien ci kupić kołek osinowy. TO BEE curvo :classic_cool: ;)