Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie Wargi sromowe, ciaza

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras z Was rowniez tak jak ja ma brzydka cipke , duze wsrgi sromowe i wstydzi sie chodzic do ginekologa mezczyzny? Powiem Wam szczerze ze ja sobie noe wyobrazam isc do ginekologa faceta.... chodze od zawsze do kobiet trraz kestem w coazy i jak ponysle ze na prwno zdarzy sie sytuacja w szpitalu ze facet zobaczy mija brzydka pochwe to mnie przerasta :( mam paskudna :( czy duzo z Was ma takie wargi ?

Gość gość
nie spotkalam sie z czyms takim zboczencu parszywy. prowo.

Gość gość
Nikt tu nie jest zboczenstwem ... borykam sie z tym problemem od lat

Gość gość
skoro jestes od lat w ciazy to idz sie roic wsrod sloni.

Gość gość
Nie wiem gdzie napisalam ze od lat... tylko ze jesten teraz w ciazy i w tym sensie ze jak porod lub odpukac wizyta w szpitalu to nie bede miala wyboru zeby wybrac kobiete

Gość gość
o 21.02 napisalas ze od lat.

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem. Od lat ma problem z wargami i chodzeniem do faceta ginekologa a nie że jest w ciąży od lat. Nie ma to jak nie wypowiedzieć się na temat tylko się z kogoś śmiać.

Gość gość
Uwierz ze jak przyjedzie co do czego to będziesz miała na to wywalone. Ja mam ogromny kompleks piersi i jak urodziłam to silą rzeczy musiałam korzystać z pomocy doradcy laktacyjnego itpodobnych

Gość gość
Ja mam jedną taką dłuższą jakby wydaje mi się że od momentu jak się na rowerze wywaliłam i od ramę od roweru boleśnie uderzyłam. Tak że tak sobie chowam to za każdym razem dalej w wargi bo niekomfortowo było mi chodzić. :/ też chodzę do kobiety ginekologa a jak byłam w szpitalu to badał mnie mężczyzna ale jeśli chodzi o dziecko to wstyd trzeba sobie odpuścić.

Gość gość
Wiem wlasnie ze musze odpuscic :( ona jest tak okropna ze tak mi wstyd ze sobie nie wyobrazacie :( jakbym jedyna na swiecie miala taki problem :(

Gość gość
Chyba jesteś bardzo szczesliwym człowiekiem skoro twoim jedynym problemem jest wygląd rozklapciochy i to że facet lekarz ci tam zajrzy. Powiem ci tak: ile kobiet na świecie tyle c**ek a każda inna. Pracuje na oddziale chirurgicznym i często cewnikuje kobiety więc wiem,że cipki są przeróżne i nic ładnego w nich nie ma. Poza tym w czasie ciąży pochwa i wargi sromowe się zmieniaja, mogą robic się większe i sinawe. I to jest normalne. Lekarze różne anomalie widzieli uwierz. I nie przeżywaj juz bo ostatnia rzecza w czasie porodu będzie podziwianie bądź drwienie z twoich warg sromowych :O

Gość gość
Jeszcze jedno pytanie, mężowi rozumiem też nie pokazujesz bo wstyd i mu opadnie jak zobaczy? Proszę cię ....

Gość gość
Tylko mezowi :(

Gość Klaudusia999
Od 3 lat jestem w pernamentnej ciązy i moje przyjaciółki także mi mówią że mam brzydkie wargi sromotnikowe. Czy powinnam udać się z tym do kosmetyczki,lub na jakąś operację plastyczną aby ktoś to poprawił,upiększył?Boję się iść na basen i na plażę żeby nie popsuc sobie opinii.Poradźcie mi co dalej z tym?Od 3 lat jestem w pernamentnej ciązy i moje przyjaciółki także mi mówią że mam brzydkie wargi sromotnikowe. Czy powinnam udać się z tym do kosmetyczki,lub na jakąś operację plastyczną aby ktoś to poprawił,upiększył?Boję się iść na basen i na plażę żeby nie popsuc sobie opinii.Poradźcie mi co dalej z tym?Od 3 lat jestem w pernamentnej ciązy i moje przyjaciółki także mi mówią że mam brzydkie wargi sromotnikowe. Czy powinnam udać się z tym do kosmetyczki,lub na jakąś operację plastyczną aby ktoś to poprawił,upiększył?Boję się iść na basen i na plażę żeby nie popsuc sobie opinii.Poradźcie mi co dalej z tym?Od 3 lat jestem w pernamentnej ciązy i moje przyjaciółki także mi mówią że mam brzydkie wargi sromotnikowe. Czy powinnam udać się z tym do kosmetyczki,lub na jakąś operację plastyczną aby ktoś to poprawił,upiększył?Boję się iść na basen i na plażę żeby nie popsuc sobie opinii.Poradźcie mi co dalej z tym?Od 3 lat jestem w pernamentnej ciązy i moje przyjaciółki także mi mówią że mam brzydkie wargi sromotnikowe. Czy powinnam udać się z tym do kosmetyczki,lub na jakąś operację plastyczną aby ktoś to poprawił,upiększył?Boję się iść na basen i na plażę żeby nie popsuc sobie opinii.Poradźcie mi co dalej z tym?Od 3 lat jestem w pernamentnej ciązy i moje przyjaciółki także mi mówią że mam brzydkie wargi sromotnikowe. Czy powinnam udać się z tym do kosmetyczki,lub na jakąś operację plastyczną aby ktoś to poprawił,upiększył?Boję się iść na basen i na plażę żeby nie popsuc sobie opinii.Poradźcie mi co dalej z tym?

Gość gość
Kochana, wiem co czujesz. Sama miałam ten kłpot... W końcu wylądowałam w klinice na zabiegu. Wybór padł na Intima Clinic w Krakowie gdzie zrobiłam plastykę warg sromowych. Jestem baardzo zadowolona z efektu <3

Gość gość
REKLAMA

Gość dankadiri
Nie ma co sie meczyc. Skoro problem cie trapi to pora go rozwiazac. Ja robilam zabieg w Krakowie u doktora Jankowskiego.