Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_Dyzio

gra barwami i kolorami u kobiety, coś w tym jest

Polecane posty

Gość Ja_Dyzio

czy faktycznie kobieta zależnie od nastroju i pogody lubi się bawić kolorami i swój nastrój okazuje kolorami sukienki i dodatków , gdy jest wściekła na wszystkich i na wszystko to 'wskakuje' w czarne i ciemne kolory a po godzinie i zmianie nastroju znowu chce się pokazać w kolorach tęczy , czy kobieca psychika ma wpływ na kolory i barwy sukienki i kobieta lubi być jak 'kameleon' , jak to jest w realu kobiety ?

Gość gość
Ja jestem "kameleonem". :-)

Gość zawadiaka
Ja tak mam, że w zależności od nastroju wybieram kolory.

Gość Ja_Dyzio
no dobra kobieto , mam pytanie , gdy zdejmiesz przy mnie sukienkę koloru powiedzmy popielatego to w jakim kolorze wiaderkami się pochwalisz ?

Gość gość
Ja też, ale czarny niekoniecznie wyraża smutek.

Gość gość
21:30 Dzyzio mnie się pytasz?

Gość gośćtrollujeabanyty
dyzio, czy to prawda ze ufo takie jak ty zmienia kolor kondoma zależnie od nastroju?Bo Chyba kórwa zachodzi tu jakas gra kolorów

Gość Ja_Dyzio
w tygodniu rano widzę uśmiechnięte twarze kobiet, które jadą do pracy w sukienkach i kolorach przeróżnych z lekka opalonymi nogami i wyglądają na wesołe i zadowolone z życia oraz , że jadą do pracy aby się pokazać w nowej sukience i to są 'słoneczka' , tak nazywam te zadowolone z życia kobiety ale czasem widać , wlecze się po schodach młoda kobieta w ciemnych kolorach i grubych czarnych rajstopach a upał jest potworny i zastanawiam się o co biega, dlaczego w upał ubrałaś się tak 'grubo' i na czarno i nie znam odpowiedzi , czy to z zimna , gdy jest upał a może z powodu choroby ? nie wiem tego ale widać, że bardzo dużo kobiet śmiga w kolorowych sukienkach z gołymi nogami lekko opalonymi i są uśmiechnięte i zadowolone przy temperaturze otoczenia 16 stopni Celsjusza i liczą na przytulanie faceta , wiele kobiet w kolorowych sukienkach nie idzie do pracy i nie wraca z pracy samotnie i są przytulane , kobiety w kalesonach są traktowane jako totalne pośmiewisko !

Gość wypier
a ja zakladam specjalnie dla ciebie, adidachy ordynarny szary dres patałachu:D🖐️

Gość gość
a zamiast głupawych uśmiechów, posyłam ci wielkiego faka rzucając kiepa pod twoje krzywe nogi🖐️

Gość Ja_Dyzio
gdy kobiety ubierają się kolorowo to pięknieją polskie ulice , kobiety młodnieją wyglądając kolorowo a faceci na widok pięknie wyglądających kobiet dostają szału , szału w sensie pozytywnym , zatem jest dwustronne zadowolenie i empatia na dzień dobry Pani !

Gość gość
ja mam wszystko czarne i nie jestem ciąglę wściekła :P

No tak, ale kobieta ubrana w czerni też ma coś w sobie - tajemniczość, elegancje. Oczywiście chodzi mi tu tez o odpowiedni strój i krój, a nie czarny t-shirt, rurki i czarne glany.

Gość gość
słuchaj dyzio, jak chcesz sobie sersonalizowac wygląd kobiety, to se kup gumową lalę i ją przebieraj jak ci sie tylko spodoba. Natomiast człowieka sobie nie można ustawiac jak tapete na srajfonie. "Kumiesz"to?

Gość oczywista oczywistosc
*spersonalizować

Gość Ja_Dyzio
oczywiście mała - czarna kawa będzie 'pasować' do Twojej 'krótkiej-czarnej' wieczorem ale tylko wieczorem, gdy wszystkie myszy są 'szare' a w ciągu dnia , co Tobie kobieto zależy aby co chwilę wyglądać i się zmieniać jak 'kameleon' , czy spadnie korona z głowy z powodu zmiany koloru , a może nastrój się poprawi psychiczny przy zmianie koloru z czarnego na kolor powiedzmy wiśniowy sukienki ?

Gość gość
zawadiaka dziś - akurat to czy wydaje się komuś tajemnicza mnie nie obchodzi więc cmoknij mnie w glana ;)

Gość gość
dyzio, zmień kolor pampersa, moze humor ci sie wtedy poprawi :)

gość dziś - nie zrozumiałaś. Mam na to wybujane to czy ktoś nosi glany czy sandałki, wypowiedź się tyczyła, że w czarnym odpowiednio skrojonym stroju jest tajemniczość i elegancja. I tamta moja odpowiedź była skierowana do Dyzia, więc "izziiii".

Gość Ja_Dyzio
z powodu 'pokazaniu' prawdy o kobietach i ich wadach na temat NIE zrozumienia znaczenia kuszących kolorów chcesz mnie karać zmianą pampersa , normalna jesteś ?

Gość gość
śmiałam się :) wsponiałeś o glanach (które posiadam, ale akurat nie noszę...hmmm) to skorzystałam z okazji. Ile razty w ciągu roku masz okazję powiedzieć "cmoknij mnie w glana"? Zwłaszcza jak ich nie noszisz... No właśnie :P

Gość gość
a dyzio chyba sam nie wie o co mu chodzi

22:18 - a skąd wiesz jakie nosze/nosiłam buty? Może i glany :P dobra bo zbaczamy z tematu tęczowej parady :D

Gość gość
tęczowe! :D a o tym nienoszeniu to mówiłam o sobie, w sensie, że nie mam okazji często tego mówić, a to taki fajny tekst. Wracając do tematu - dyziu pyta o zachowanie kobiet tak jakbyśmy były jedną tęczową masą, a tak naprawdę każdy ma swój gust. Pewnie, że to jak się czujemy odbija się na naszym wyglądzie, ale niekoniecznie na kolorach i na pewno nie tak ogólnie jak dyzio sobie to wyobraża.

Gość Ja_Dyzio
tak sobie myślę o Wiśle i przemyśle, że wiele fajnych polskich kobiet nawet nie ZNA pojęcia 'sukienka' i 'spódnica' , każdego dnia śmiga w portkach lub kalesonach i nie są nawet zauważone , gdzieś tam pracuje, szara MYSZKA i zwykle jest 'blada' , zatem mój temat jest o kobietach , które nie rozumieją tego , nie są nauczone , że pokazując się w kolorowej sukience za moment będą traktowane jak KSIĘŻNICZKI a sprawa jest bardzo prosta, wystarczy od jutra rana wskoczyć w sukienkę lub spódnicę , pokazać nogi w balerinach lub w butach na obcasie , wiem, dla wielu kobiet to jest OGROMNA BARIERA aby pokazać łydki i stres będzie ogromny , być może nawet łyknie tabletki na uspokojenie ale być może chociaż jedna więcej się odważy pokazać publicznie w sukience kolorowej , życzę odwagi

Gość gość
może dlatego, że mają w dupie bycie traktowanymi jak księżniczki przez jakiś tam facetów?

Gość Ja_Dyzio
'gość dziś może dlatego, że mają w dupie bycie traktowanymi jak księżniczki przez jakiś tam facetów' xx ale wiele kobiet chce się 'pokazać' wystrojonych dla koleżanek aby koleżanka zazdrościła i przy okazji, że kobieta się 'stroi' i chce pokazać najnowszą sukienkę to korzystają faceci aby kobiecie 'dorzucić' kilka przyjemnych słów na temat jej wyglądu , więc kobieta wystrojona korzysta podwójnie , czyli pokazuje koleżance swój ubiór i otrzymuje komplementy od facetów a jej koleżanka w kalesonach w tym czasie idzie się schować do mysiej dziury ! zatem, czy kobiety ze sobą lubią konkurować na temat mody ? NIE jedna zazdrości drugiej komplementów i bardziej atrakcyjna, czyli ta w sukience jest zapraszana na randkę a kalesoniara spędzi życie z kotem !

Gość gość
czy ty jesteś transeksualny? bo o tym co myślą i robią kobiety piszesz więcej niż wszystkie kobiety na tym kobiecym forum razem wzięte

Gość Ja_Dyzio
gość dziś czy ty jesteś transeksualny? bo o tym co myślą i robią kobiety piszesz więcej niż wszystkie kobiety na tym kobiecym forum razem wzięte xx NIE , jestem normalny ! ale mnie i moich normalnych kolegów z pracy bardzo to dziwi, że teraz trzeba i należy podpowiadać kobietom, jak powinny wyglądać aby zwyczajnie 'kusić' facetów swoim kobiecym wyglądem , w pracy coraz częściej rozmawiamy, że kobiety zatraciły swoją kobiecość i Matki nie nauczyły, jak powinny wyglądać kobieco a co piąta śmiga w kalesonach w kwiatki na duupie , sprana bluza kupiona w szmateksie z napisem 94 i szmaciane kapcie lub laczki pokazuje się publicznie i nie wiadomo, czy to kobieta albo uciekła ze statku dla bezdomnych i głodnych ?

Gość gość
ale kto normalny chciałby kusić jakiegoś dziwaka i jego znajomych? Tak lubisz czerwone sukienki to zakładaj, a nie napawasz się nimi przez proxy