Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smród z toalety. Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam, ostatnio wprowadziłam się do innego mieszkania i mam duży problem. Bardzo Ale to bardzo śmierdzi z toalety. To jest stara kamienica a sama toaleta ma pewno z 30 lat. Nie mam możliwości jej wymiany ponieważ wiąże sie to z dużymi kosztami a niestety tym nie dysponuje. Czy ktos zna sposób jak pozbyć się tego smrodu? Domestos nie daje rady

Gość gość
Hej. Mieliśmy taki sam problem w naszym mieszkaniu po babci :o tez stara kamienica,normalnie jak musiałam wchodzić do tego pomieszczenia to musiałam wkładać do nosa waciki,a weź tak z tym sobie makijaż zrób :o masakra jakaś. Toaleta w jednym pomieszczeniu z wanną itd. A tylko tam mogłam trzymać kosmetyki bo mam małe dziecko. No i tak po rozmowach z sąsiadami okazało się że śmierdzi u wszystkich po równo. U pani na dole nawet że zlewu w kuchni tak capilo jak z kibla :o okropieństwo! No i z tego co mówili to było to zgłaszane gdzie się dało,ale w sumie nikt z tym nie zrobił porządku. A ja wlewalam Domestosy , Kreta i inne wynalazki,jakieś tabletki , mąż specjalna spirala przeczyszczal i nic. Tak się męczyliśmy kilka miesięcy i w tym czasie żeśmy nawet sedes wymienili . Przyszedł Sylwester i głupi kuzyn męża,taki zgrywus powiedział że to załatwi bo już ten kibel śmierdzący go wkurza. Narabany w trzy doopy, wrzucił odpalona petardę do klozetu! Spuścił wodę i tylko głuche ,ciche bum było słychać ,a za chwilę woda się podniosła i zaczęła się prawie wylewać z sedesu! Normalnie czarna woda,gęsta jak ropa jakaś czy co. Myślałam że mi chatę zaleje,a mnie krew. Nagle jak by ktoś korek z wanny wyciągnął i tuż przed tym jak to miało się przelać, pojawił się w klipie wir ! Wirował szybko i momentalnie ta breja zeszła,było słychać tylko jakby siorbanie. Kuzyn skakał jak małpa uradowany,ja to samo że szczęścia,że mi kibla w powietrze nie wysadziło. Nigdy się nie przyznaliśmy sąsiada,nikt też nie mówil nam by się coś komuś stało z klipsem czy rurami. Ale od tamtej pory przestało śmierdzieć.