Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dlugo dziala olej rycynowy na zaparcia?

Polecane posty

Gość gość

Nie mogłam wyproznic się już dwa dni, zazwyczaj 2x dziennie. Bolał mi okropnie brzuch, wypiłam 2 łyżki olejku rycynowego. Przeczyscilo mnie po 1,5 godzinie, ale biegam do toalety co pół godziny, kiedy to się skończy??? Błagam pomóżcie. Dodam że to co ze mnie wypływa to sama woda...

Gość gość
ja mam dulcobis i nie mam problemu nigdy rano sie zalatwiam i tyle

Gość gość
Następnym razem spróbuj łyżki oliwy z oliwek. Dobrze działa ale mniej drastycznie niż rycyna.

Gość gość
współczucia, nie polecam takich metod bo można naprawdę spędzić potem cały dzień na toalecie, dużo łagodnej działa colon c, też ma naturalny skład a chociaż cię nie przeczyści tylko delikatnie pomoże

Gość Olsikowa
Olejek rycynowy wykorzystaj kolejnym razem do pielęgnacji np brwi i rzęs, a jak pojawią się problemy z zaparciami, tak jak ktoś radził, spróbuj colon c. Pomoże delikatnie, a nie tak drastycznie. Na pewno Ci nie zaszkodzi.

nie rozumiem jak mozna narac swoj organizm na takie sytuacje... przeciez sa duzo latwiejsze metody! Probowałas dicopeg 10g ? U mnie sprawdza sie niezawodnie i ulga przychodzi szybko, ale bez takiego biegania do toalety jak u Ciebie... wszystko normuje sie naturalnie...

Gość gość
W jakiej dawce stosujecie?