Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oddanie dziecka

Polecane posty

Gość gość
Byl juz nawet podobny temat,gdzie jakas idiotka planowala oddac dzieciaka partnera i on tez zgodzil sie na to.Ktos ma niezle zryty leb,ze musi powielac te bzdurne tematy.

Gość gość
A co mnie czyjs temat obchodzi? juz pisalam, ze lepiej zeby oddac niz byc druga ama madzi

Gość gość
Karma wraca kiedyś możesz mieć swoje dziecko które też może znaleźć się w podobnej sytuacji i tez ktoś potraktuje go jak odpadka

Gość gość
Nie zamierzam mieć dzieci. Jestem podwiazana. Karme mozesz sobie miedzy bajki wlozyc, ja potrzebuje konkretnej odpowiedzi.

Gość gość
22:21 Nie pindol juz farmazonow tylko przyznaj sie,ze sama zakladalas tamten temat.Sa az za bardzo podobne do siebie.Wiec nie schizuj juz.

Gość gość
Akurat to ja zalozylam tamten. Pozbylismy sie bachora i nie musimy płacic. Autorko nie daj sie zastraszac alimentami. Nie masz takiego obowiazku. Idziesz tylko do prawnika po wniosek i skladasz do sadu o zrzeczenie sie praw i zabieraja dzieciaka. :)

Gość gość
Zarowno temat jak i powyzszy post to wyjatkowo debilne prowo.Dzieciarom nudzi sie w wakacje?

Gość gość
Najpierw zostaje zaszczepione,odrobaczone,potem idzie do rodziny tymczasowej.W tym czasie na portale trafiają ogłoszenia ,że jest do oddania dziecko i tu zamieszcza się zdjęcie dziecka ,jego imie i adres gdzie można go obejrzeći tak szuka się nowej rodziny adopcyjnej. Adopcja jest bezpłatna,ale placówka robi kontrolę czy dziecko dobrze się chowa i czy nie ma jakiejś przemocy,itd. Najpierw zostaje zaszczepione,odrobaczone,potem idzie do rodziny tymczasowej.W tym czasie na portale trafiają ogłoszenia ,że jest do oddania dziecko i tu zamieszcza się zdjęcie dziecka ,jego imie i adres gdzie można go obejrzeći tak szuka się nowej rodziny adopcyjnej. Adopcja jest bezpłatna,ale placówka robi kontrolę czy dziecko dobrze się chowa i czy nie ma jakiejś przemocy,itd

Gość powierdzone
Takie dzieci są przerabiane na suchą karmę dla psów .

Gość gość
Ale patologia, to was powinni gdzies oddac do utylizacji bo jestescie odhumanizowani

Gość gość
No sorry pomyłka - na kocią karmę 🖐️

Gość gość
Dobrze że jesteś podwiazana, oj dobrze.

Gość gość
Jutro znowu bedzie pomidorowa zrobiona z rosolu z wczoraj.

Gość gość
A czy ktoś sie orientuje ,czy dziecko przed oddaniem jest sterylizowane i kastrowane i zaczipowane?Czy potem trzeba na własny koszt to załatwiać,bo nie chciałabym na to wydawać moje 500zł,które mam już zarezerwowane na inny cel.Boje się że dziecko dostanie cieczki i zajdzie w ciąże i co wtedy?

Gość gość
Jestem od biedy w stanie zrozumiec, ze ktos dla jaj zalozy temat i sie tym bawi. Ale ten temat jest wyjatkowo niesmaczny , głupi i wredny. Ktos napisal, ze karma wroci - nie , nie w dziecku, ktorego na szczescie miec nie bedziesz, ale ty sama prawdopodobnie staniesz sie kiedys posmiewiskiem, wyszydzonym, podeptanym, przez takich jak ty i to nie w necie, a w realu. Wspomnisz moje slowa.

Gość gość
nikt tu sie nie bawi ,ani nie żartuje.Przeciez pytamy poważnie warunków oddania dziecka. Pali licho nie mieć,ale żeby jeszcze nie mieć styczności? To są ciekawe tematy

Gość gość
gdzie oddac jak przekroczy 5 lat?dawac ogloszenia?

Gość gość
ogłoszenia są najskuteczniejsze