Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chyba aseksualna!

Polecane posty

Gość gość

Wlasciwie nie wiem jak to jest z ta moja orientacja.. Podobaja mi się mezczyzni, fantazjuje o mężczyznach, ale muszę przyznać, ze podobaja mi sie kobiety, zwlaszcza te "silne, z charakterem" ale nie w ten sam sposob jak mezczyzni. Bardziej podoba mi sie ich charakter czy nawet taki glupi glos? Yyy co najlepsze nie mialam nigdy chłopaka, bo kiedy mialam okazje jakiegoś poznac, moj wewnętrzny glos mowil "splaa go, on Cie będzie ograniczał, zrobi z Ciebie zwykla kobiete.. I nie od razu zaprzeczę , nie jestem feministką.. Co to jest?! Czy ja jestem jakims odludkiem?!

Gość gość
po prostu nie trafiłas na swojego odpowiedniego dla ciebie i / lub za wybredna jestes i większosc spławiasz

Gość gość
Widocznie trafiałaś na same ciamajdy

Gość gość
Zdziwilbys sie jak przeciętni wg. spoleczenstwa podobaja mi sie mezczyzni.. Nie wybrzydzam, szukam po prostu normalnego, dojrzałego mezczyzny..

Gość gość
Co masz na myśli przeciętny? Taki łysy, trochę agresywny facet 180 cm wzrostu i 40 lat?

Gość gość
jacy ci się podobają? tacy przeciętni z charakteru czy mocno dominujący?

Gość gość
Chodzi mi o cechy fizyczne, wyglad.. Nie lubię, nie cierpie "playboyow" albo tzw. odważnych strażaków z pradownica w rece pozujacych bron Boze do kalendadrza, juz czuc ten ich seksapil w powietrzu.. Szukam normalnego, szczerego mężczyzny, mile widziany ambitny i pracowity...

Gość gość
Dominuje raczej ja, ale czasami zdarza mi sie pojsc na kompromis. Wydaje mi się, ze może wlasnie ta cecha szepcze mi do uch "on odbierze Ci Ciebie, to kim jesteś " ... Dziwne

Gość gość
Najpierw poznaj zanczenie słowa aseksualna.

Gość gość
Bardzo dobrze wiem co to znaczy, bez obaw! Ale czasami mam powody, zeby tak sądzić. Bo to co się dzieje w moim życiu nie jest normalne. Chyba w końcu pojde na zakonnice...

Gość gość
Jesteś jeszcze?

Gość gość
Tak

Gość gość
Nie lubię, nie cierpie "playboyow" albo tzw. odważnych strażaków z pradownica w rece pozujacych bron Boze do kalendadrza xxx Nie podobają się tobie twardziele typu Khal Drogo albo Bohun? Wolałabyś jakiegoś miłego faceta od dresiarza?

Gość gość
Ze tak powiem lubię dzentelmentow, ale bez przesady, ubior nie gra roli, lubię jak ktoś jest kims innym na kogo wyglada, lubię ludzi, ktorzy potrafia zaskakwiac, w pozytywnym tego slowa znaczeniu, nie lubię nudziarzy, albo takich, ktorzy zyja z "dnia na dzień".. Tak jestem p******a i wymagająca.. I lubię ludzi tajemniczych...

Gość gość
w jakim sensie tajemniczych? masz na myśli morderców i mafiozów?

Gość gość
Niee nigdy.. Takich to moglabym zsylac na Sybir. Lubię ludzi, którzy maja bardzo bogate zycie wewnetrzne i nie są zbytnio wylewni.

Gość gość
Podałabyś przykład jakiejś znanej osoby która ci się podoba? (w przypadku aktora dobrze by było po jakim filmie ci się spodobał)

Gość gość
Np. Piaty element Bruce Willis, Keanu Reeves Matrix, Bill Pullman Ja Cie kocham a Ty śpisz, Robert hossein (no ale teraz wszyscy zdążyli sie zestarzeć także tego). Ale te typy podobaja mi sie najbardziej

Gość gość
To masz jakieś niespotykane u kobiet preferencje. Większość moich koleżanek pisze miłosne teksty na temat 50 twarzy Greya i innych walniętych typów, a ci kolesie wyglądają normalnie.

Gość gość
ale na widok tych mężczyzn myślisz sobie "ale bym chciała z nimi uprawiać seks!" czy "chciałabym mieć takiego faceta przy sobie"?

Gość gość
No to tak jak wspominałam juz wczesniej, normalni, nie piekni, piekno nie jest dla prawdziwych mezczyzn.

Gość gość
dziś Moj drogi / droga. To i to, ale bardziej to drugie.