Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie mam powodzenia?

Polecane posty

Gość gość

Według innych jestem rozmowna, zabawna, życzliwa,skromna,charyzmatyczna. Jestem soba . Wiadomo mam gorsze dni ze schowalabym sie w szafie i nie wychodzila, okresy depresyjne ale większość życia jestem wesola. Ludzie mnie lubią, potrafie zrobic dobre wrazenie czy to w pracy czy w kazdym innym miejscu ale...Nie mam powodzenia u chłopaków. Dziwi mnie to.. bo takie jak ja (osobowosc) nawet z gorszym wyglądem maja większe powodzenie od niesmialych piękności. A ja nie... Nie sądzę żebym była brzydka,ale może?. Na pewno mam jeden atut - całkiem szczupła sylwetka i dość duży biust. Dbam o siebie. Jak bylam młodsza to często słyszałam że jestem ładna. Mam naturalnie czarne, kręcone, geste wlosy, ciemna karnacje, niebieskie oczy. Może Polacy lubią blondynki?:)

Gość gość
Okazuj facetom wzajemnosc, popatrz w oczy, usmiechnij sie. To sa subtelne kontakty, flirtowanie spojrzeniem, usmiechem, zauwazenie kogos. Jakis facet pisal, ze wybiera sobie kobiety na basenie, rob to samo, widac dobrze sylwetke :)

Gość gość
Dziękuję za radę :) Niestety nie spotkałam się z tym, żeby ktoś mi się przyglądał, nie licząc kilku kolegów z klasy z czasów szkolnych. Pierwsza nie chce tego robić,bo potem mówią, ze podrywam...

Gość gość
nachalne fllirtowanie raczej nie spowoduje, ze ona zacznie miec powodzenie... jak masz cycki to dziwne, bo większosc moich kolezanek co jest płaska nie miała powodzenia..

Gość gość
Nie ma za co :) Lato jest najlepsza pora na szukanie partnera.Jest tyle platform internetowych, nowy w miescie, itd. Udanych lowow, nigdy nie wiadomo gdzie ale latwiej jest poznac sie troche w grupie, tak jak na spotkaniach nowy w miescie. Mysle, ze w XXI wieku kobiety moga tez lekko pdrywac :), okazac zainteresowanie, usmiechnac sie z glebokim spojrzeniem w oczy.

Gość gość
Szczupła i duży biust? Przecież to ideał.

Gość gość
00:55 Pewnie jestes jedna z tych, ktore dobrze wyglądają tylko w gimbazie i LO a potem się sypia :D taka "uroda"

Gość wyrozumiały
Figura i piersi to nie wszystko, ważne jest to jak traktujesz innych, znam mnóstwo"super lasek" ale pustaków , na szczęście są też te normalne, które widzą coś więcej niż czubek swojego nosa, jak szukasz faceta do bzykania to pokaż cycki, jak do związku-po prostu siebie jaką jesteś. I tyle, pozdrawiam

Gość wyrozumiały
Czasem lepiej najpierw dyskretni pokazać swoje wady a później mile zaskoczyć zaletami

Gość gość
Do związku też jak najbardziej może pokazać cycki, co to w związku facet jest jakiś aseksualny? Dziwne "rady" dajesz koleś, pewnie jesteś jakimś prawiczkiem-koniotrzepem.

Gość gość
Widocznie nie jesteś dla mężczyzn atrakcyjna, bo gdybyś była, to nie musiałabyś się specjalnie wysilać, żeby do ciebie startowali.