Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mlodym czlowiekiem i jestem dumny z demokracji

Polecane posty

Gość gość

Jestem dumny z tego ze od 1989 my mlodzi mamy tu taki dobrobyt ja mam swietna prace za 1200 zl miesiecznie , nie mam mieszkania, mieszkam z kolegami w kilku w jednym pokoju. Na nic mnie nie stac jem chemiczne jedzenie, nasz kraj zostal opanowany przez obce wojska tzw. NATO, kocham demokracje oj kocham.

Gość gość
Jestem wzruszony tym jak ci co walczyli o demokracje dzis w sejmie troszcza sie o nas biorac za to niezla kase oj wzruszony jestem

Gość gość
A nie mowilem ze za komuny bylo lepiej to bylem krytykowany w latach 90 no to macie mlodzi dupokracje albo lepiej idiokracje

Gość gość
Ale przeciez mowia w telewizji ze sa swietne warunki ze jest cudownie ze zielona wyspa ze polska mesjaszem narodow bla bla bla p*****ly dla lemingow A i jeszcze jedno Ukrainizacja Polski tyle wam powiem

Gość gość
to że akurat tak jest to nie wina demokracji autorze, to trochę bardziej skomplikowane... a w Twoim przypadku widzę za duży wpływ ideologii korwinistycznej na twój zapewne jeszcze młody i nieukształtowany w pełni umysł, ale pocieszę Cię, z tego zazwyczaj się wyrasta tak od 30 roku życia gdzieś np. wyrasta się z tego kilkurazowym pobytem w państwowym szpitalu za który ja osobiście nie musiałem nic płacić bo byłem darmowo ubezpieczony a otrzymałem profesjonalną pomoc, gdyby u władzy był korwin gdzie szpitale byłyby sprywatyzowane nie stać by mnie było na ubezpieczenie ani na leczenie itd.... poczytaj i sam wyciągnij wnioski jeśli potrafisz myśleć: http://m.sadistic.pl/korwinizm-jako-choroba-wieku-dojrzewania-vt250393.htm