Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzuch Lewandowskiej po ciazy

Polecane posty

Gość gość

Chciałam was zapytać jak to możliwe że one po tygodniu mają idealnie płaski brzuch . Wczesniej myslalam ze to norma i jak ktos nie byl wczesniej wielorybem to wszystlo wraca do normy. Jestem dwa i pół tygodnia po porodzie. Mam 26 lat ciaza pierwsza . Myślałam że po porodzie brzuch będzie płaski tymczasem wszystkie kobiety na oddziale położniczym łącznie ze mną wyglądały jak w 7 miesiącu ciąży. Lekarz powiedział że to zupełna norma i macica obkurcza się do 6 tygodni. Jak wspomniałam jestem 2 i pół tygodnia po porodzie i brzuszek jest . Gdy przyjechała odwiedzić nas rodzina to zaczęli mówić że jednak brzuszek mi zostanie ale mam się nie martwić bo tylko te celebrytki mają takie figury jak by nigdy nie były w ciazy....

Gość gość
Nie tylko celebrytki mają płaski brzuch po ciąży. ja tez mam, ale należę do tych szczęśliwców, którzy mają elastyczną skórę. Do tego wyćwiczone mięśnie brzucha sprawiają, że nie jest on taki rozlazły. Ale faktem jest, że nie zajęło mi to 2 tygodni tylko dłużej. Może te celebrytki wcale tez nie mają tak szybko zupełnie płaskiego brzucha, tylko to efekt odpowiednich ujęć czy photoshopa? W końcu sa tylko ludźmi i podlegają normalnym zasadom biologii.

Gość gość
Ja miałam malutki brzuszek w ciąży i max tydz po porodzie płaski.

Gość gość
nie masz innych problemow?

Gość gość
Ale to waznt aspekt. Ja tez mam nadzieje ze po urodzeniu brzuch mi szybko zejdzie. Zawsze o siebie dbalam. Moze dla grubych i brzydlich kobiet to malo istotne.

Gość gość
a ta lewandowska nawet tu ? dajcie spokoj. co to kogo obchodzi? nawet nie wiem dobrze jak ona wyglada a co mnie jej picza brzuch czy dopa

Gość gość
A kto to Lewandowska ?

Gość gość
Ja miałam wielkość brzucha ciążowego taki jak Ania L. A zaraz po ciąży brzuch spadł ze wogole nie było go, tylko że jak ja rodziłam to miałam 23 lata a to ma duże znaczenie . Chodzi o sprężystość skóry ale też wewnętrzna fizjonomie...Czyli im starsza rodzi tym trudniej jej będzie uzyskać płaski brzuch po urodzeniu , niektóre chodzą latami z brzuchem jakby były w 5 miesiącu ciąży ...Niektóre już się tego nie pozbędą tylko operacja .

Gość gość
W temacie jest lewandowska wiec jak o nia nie chodzi ?

Gość gość
Mi też brzuch po ciąży "spadł" szybko, ale to nie przyszło samo z siebie. Ćwiczyłam w ciąży i po połogu kiedy tylko mogłam zacząć. Teraz jestem 8 miesięcy po porodzie i uczciwie muszę przyznać, że lepszego ciała w życiu nie miałam. No ale nic nie jest za darmo, codziennie wyciskam z siebie siódme poty.

Gość gość
Geny geny geny a w jej przypadku też pieniądze superdrogie mazidla balsamy kremy z resztą to sportsmenka! Stać ja to jej sprawa. Chciałabym mieć takie konto jak ona wiem zazdroszczę w tym momencie. Ale zapracowala na to miała pomysł i super. Znam kobietę która rodziła dzieci rok po rok i wygląda strasznie a znam.też taka rodziła Rom po rok (tyle samo dzieci jak ta 1) ale dbała o dietę i się nie rozlazla. Dziela je 11 lat ta druga starsza. Nie zarła za dwoje a dla dwojga.

Gość gość
Autorko a jak dałaś o brzuch w ciąży? Ja Po pierwszej ciąży miałam masakrę. Pp ciąży zaczęłam ćwiczyć i nie przestał w drugiej ciąży. Efekt? W dniu wyjścia że szpitala brzuch był praktycznie płaski. I uwierz mi że każda celebrytki dba o ciało w ciąży. A do tej od fizjonomii... Jeżeli już to fizjologia i nie chodzi o skórę, a mięśnie i macice. PS. Płaski brzuch miałam rodzaj w wieku 32 lat.

Gość gość
Latwiej jest po sn niz cc. To tez ma znaczenie.

Gość gość
Ja akurat miałam cc

Gość gość
po CC masz poprzecinane powloki rowniez miesnie. Po sn sa po prostu rozciagniete.

Gość gość
Przy cc nikt mięśni nie tnie... Mięśnie się rozsuwa.

Gość gość
No niestety przy tej operacji nie ma mozliwosci "rozsunac" miesni. Wszystkie powloki brzuszne musza zostac albo przeciete skalpelem albo rozszarpane. Jest kilka sposobow ciec. Najlepsza metoda jest metoda rozszarpywana. Powloki pekaja w najslabszych miejscach i szybciej sie goja.

Gość gość
Przecież lewa nie ma płaskiego brzucha(nawet przed ciążą nie miała ) Autorko, masz 12 lat, że wierzysz w te jej fotki z insta lub fb? Przecież jeszcze 2 tygodnie temu na Sardynii miała brzuch jak w 5 miesiącu ciąży. Twoja rodzina tez jakas dziwna skoro sypie ci takimi tekstami 2 tygodnie po porodzie.

Gość gość
I akurat brzuch zaslonila . ojej

Gość gość
To zależy... Ja byłam szczupla w ciąży niedużo przytylam ale po porodzie cała byłam większa niż brzuch wchlanial się ze 2 miesiące a potem długo jeszcze chodziłam na siłownię zanim znów był płaski. Taki urok. Ale wagowo i jelsi o ubrania chodzi to szybciej wróciłam do stanu z przed ciąży a nawet byłam szczuplejsza.wrócisz do formy daj sobie trochę czasu

Gość gość
Moje cialo tez ucierpiało tylko troszkę przez ciążę a właściwie poród bo nacieli krocze a brzuch i reszta bez żadnego rozstępy i w kilka tygodni byl zupełnie plaski bo po porodzie ciut wystawał ale nie wisiał. Nie smarowałam się niczym szczególnym, czasem biooil a czasem balsam kakaowy z ziaji. 1.geny ( babcia urodziła 12 dzieci, ma kolo 80 a jest szczupła i zwinna) 2.szczupła sylwetka 3. Uzależnienie od robienia brzuszków, prawie codziennie przez kilka lat przed porodem 4.7 lat codziennego smarowania się po kąpieli bez ustępstw To w moim przypadku czynniki płaskiego brzucha

Gość gość
A nie widzieliscie jej niedawnych fotek z Warmii,na ktorych miala niezly flak na brzuchu?I zdjecia byly robione przez jakis papparazzi a nie osobiscie przez Anke i obrobione w photoshopie.Takze,nie dajcie sie nabrac.

Gość gość
Jaka owłosiona fuj

Gość gość
To ja jestem chyba wyjątkiem miałam po urodzeniu od razu płaski jak w 2 mcc.Więc właściwie żaden brzuch.

Gość gość
Ona i płaski brzuch...zwłaszcza w tym białym bikini na fotkach z zeszłego roku hahahahaaaaaa. Przed ciążą klops, i teraz tym bardziej nie ma płaskiego brzucha. Dajcie spokój, ona kity wali i myśli, że głupi naród da się zrobić w jajo.

Gość gość
http://www.pudelek.pl/artykul/95049/lewandowscy_na_wakacjach_zobaczcie_anie_w_bikini_i_klate_lewego_zdjecia/ Masz autorko fotki tej niby trenerki. Tyle lat trenowała karate, od kilku lat lat wielka ekspertka od fitnesu i wymyślnego jedzenia, a wygląda źle( delikatnie mówiąc) Gdzie te jej długie smukłe nogi kratka na brzuchu, które prezentuje na fb? Ulana jak pyza. Śmiech na sali, a wy popadacie w kompleksy.

Gość gość
Ulana jak pyza????? Ja chcialabym wygladac tak krotko po porodzie. Chyba zazdrosc przez ciebie przemawia.bo innego wytlumaczenia nie ma.

Gość gość
ja pi//rd//ole wszystkie tutaj maja na wyjściu ze szpitala brzuch jak deska :D Smieszne jesteście. Ja lezalam na oddziale z 8 kobietami po porodach i ZADNA nie miała płaskiego brzucha tylko wygladalysmy wszytsie jak Kate Middelton jak urodzila pierwsze dziecko i wyszla do fotoreporterow.

Gość gość
Dokladnie. A czepiaja sie bo zazdroszcza Same sa spaslakami i nie potrafia powiedziec dobrego slowa o nikim