Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak szaleje bo nie jestem gotowa. Dac mu?

Polecane posty

Gość gość
Jak czytam takie rzeczy to zastanawiam się czy to prawda? Albo jestem z innej epoki...

Gość gość
Tego nie napisała kobieta. Język i budowa zdań na to wskazuje. Postaraj się bardziej prowokatorze.

Gość gość
Na całym świecie ludzie cieszą się seksem. Tylko w Polsce kobiety robią z doopy świątynię na którą najpierw trzeba sobie zasłużyć I która jest później traktowana jak towar wymienny. No ale to w sumie wina mężczyzn że zgadzają się na takie kupczenie tyłkiem

Gość gość
Mój czekał z seksem ponad 2 lata :) teraz jesteśmy małżeństwem :)

Gość gość
Co się nar***ał przez te 2 lata na boku to jego

Gość gość
Ty taka glupia jestes czy ktos taki durny temat wymyslil? Rozgladaj sie za nowym facetem

Gość gość
Na całym świecie seks jest traktowany najnormalnoej w swiecie jako przyjemna forma rozładowania napięcia. Ale nie w Polsce, o nie. W Polsce zamiast sie seksem cieszyć to się kalkuluje - opłaca się już "dać" (wasze słowa, pokazują dobitnie jak traktujecie seks) czy Sie nie opłaca. A już broń Boże będąc w związku (znów wasze własne słowa) "dawać za darmo". A później zdziwienie że traktuje się was jak prostytutki.

Gość gość
Nie opłaca się dawać d**y w tak młodym wieku bo partner może być z wami tylko wyłącznie dla seksu nie z miłości dlatego warto czekać z seksem jak najdłuzej się da.

Gość gość
Jak go będziesz zwodzić to znajdzie sobie inną. Daj mu jaknajprędzej bo się rozmyśli i stracisz go bezpowrotnie.