Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek.

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałbym zapytać, odnośnie kilku spraw, czy taka relacja że moją dziewczyna spowiada się ze wszystko swojej mamie dzwoni do niej kilka razy dziennie i jak gdzieś jedziemy to jej mama musi zawsze dodać coś od siebie i jeszcze zaplanować co ma/mamy wziąć na wycieczkę/wakacje. Jak inny dziewczyny reagują na rozstania z partnerami w sesie wyjazd na kilka dni, bardzo ja kocham wszystko dla niej robię, a ona nie chce wracać do domu a oferowałem jej nawet że będę po nią jeździł bo to zaledwie 30km, lecz mi odp ze jej sie nie chce i nie oplaca, i tak ze wszystkim jest jak ona idzie do kolezanek to jest ok jak ja chce wyjść do kolegow to jest problem, lecz jak ja ją upomne że nie chce by szła dziś bo chce z nia spedzic czas to wtedy jest problem.

Gość celin111
Typowy ,zaborczy związek .Musisz z nią porozmawiać i uświadomić jej jak to wygląda,może zrozumie a jak nie to pewnie ty kiedyś zrozumiesz,że nie nadawaliście na tych samych falach.

Gość gość
rozmawiałem z nią, nawet i kiedyś powiedziałem żeby wybierała miedzy mną a mam tłumacząc że jakoś inaczej to powinno wyglądać bo nie mówię by się z mama nie komunikowała lecz nie mówiła o wszystkim i co dzień puszczała sygnałek jak wrócimy lub idziemy spać, i się kłuci ze mną, nie wiem może to ja jestem winny albo coś, np też sama zaczeła sprawdzać sms i nadal to robi a do mnie ma problem jak wejde na jej tel i sobie raz na jakis czas popatrze, co mam z tym zrobić, nie chciał bym się z nia rozstawać bo ją bardzo i to bardzo kocham.

Gość gość
Ja miałam faceta 35 lat który codziennie dzwonił do mamusi i się spowiadal ze wszystkiego i jeszcze pytał co ma robić albo mówił o mnie wszystko. Doprowadzalo mnie to do szału

Gość gość
Nie to jest delikatnie mówiąc dziwna relacja, a inny powie że chora. a) powinno być coś takiego jak wasza prywatnośc, a nie że jej matka wszystko wie i jeszcze o czyms decyduje. jprdl pomysl co będzie po ślubie i przy dzieciach, teściowa wypchnie cię na bok b) jak ona sobie balanguje z kolezaneczkami, to ty masz takie samo prawo balangowac z kumplami c) masz racje jest problem, więc sie zastanów czy chcesz w tym tkwić bo ona i jej mamusia cię stłamszą