Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

srebrna niby obrączka na lewym serdecznym palcu u chłopa co znaczy?

Polecane posty

Gość gość

niby to srebrne, na pewno z barwy tak, a czy prawdziwe srebro, to nie wiem co to znaczy u tego chłopa ma jeszcze jedną taką samą i raz ją nosi na prawej, równocześnie z tamtą na lewej albo przekłada z prawej na środkowy palec lewej ręki - ma wówczas dwie srebrne obrączki (pierścionki?) na lewej dłoni co to znaczy?

Gość gość
ze lubi wsadzać palec w kakało:-D

Gość gość
że jest gejem zobacz czy maluje oczy bo jak maluje to jest kobietą w ciele faceta a to znaczy że też jest gejem

Gość gość
jak nosi obie na dwóch dłoniach - to wtedy ma po jednej na serdecznych palcach lewej i prawej ręki a jak na jednej ręce - to na lewej - na serdecznym i środkowym to są zwykłe niby srebrne osbrączki ale nie eleganckie, wyglądają na zwykłe żelazo, ale ja się nie znam

Gość gość
gejem to nie jest, bo ma dorosłe dzieci ale nie wiem, czy to oznacza jakiś związek czy nie

Gość gość
dzieci ma bo mu dzielnicowy zrobił:-P

Gość gość
a ty zazdrosny jesteś bo o tobie nikt nie zakłada tematów i nie interesuje się tobą? twój problem. laski lecą na facetów - wyobraź sobie a ty możesz tylko frustrować się na kafeterii z zazdrości, że za tobą nie latają, tylko za innymi czekam na dalsze twoje zabawne wypowiedzi

Gość gość
to pewnie gej ale się ukrywa a obrączki to znak dla innych kryptogejów żeby mogli się w tajemnicy umówić

Gość gość
nie jest gejozą bo oczy mu latają za babami, ledwo może się powstrzymać i zawsze chce się o jakąś otrzeć, jakby nie miał z kim uprawiać seksu