Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ta dziewczyna się we mnie zakochała, czy raczej chodzi jej o przyjaźń ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że mam pewien dziwny problem, mianowicie mam w pracy taką dziewczynę, która akurat mnie traktuje tak trochę inaczej, niż pozostałych, mianowicie zaczęło to się 4 miesiące temu, podczas gdy ja właśnie tam zaczynałem pracę, to ona jako pierwsza mi we wszystkim pomogła na początku, mogło się właściwie tylko na tym skończyć, jak z niektórymi, no, ale tutaj nadal się nie skończyło, tzn. ona nadal jest dla mnie bardzo miła, codziennie po pracy spacerujemy razem (tylko, żeby nie było, to ona się do mnie dołącza, a nie ja do niej), a ostatnio nawet zaprosiła mnie do kina. Dla mnie osobiście jest ona trochę dziwna, bo te zachowania są bardziej podobne do facetów, a nie do kobiet.

Gość gość
Jednym słowem kobitka z inicjatywą.

Gość gość
Pytam, ponieważ nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Jeżeli dziewczynie chodzi tylko o przyjaźń, to ok, jak coś więcej to nie wiem

Gość gość
Ty nie wiesz a my mamy? Haha jak cię zaprasza to pewnie jej się podobasz - tak to działa wśród dorosłych

Gość gość
TO zapytaj wprost i będziesz znał odpowiedź, ale jak na moje oko to dziewczyna daje Ci znaki, że liczy na coś więcej. No ale mogę się mylić, nie siedzę w jej głowie, może dla niej to tylko przyjacielskie gesty.

Gość gość
w końcu kobietka z inicjatywą, zgodziłeś się na to kino? myślę ze jej się podobasz. jeśli chcesz to kontynuuj znajomość a jeśli Cię nie interesuje to delikatnie powiedz że się z kimś spotykasz.

Gość gość
Debilu ona Cię wykorzysta i zgwałci! Później będziesz jej sługą w pracy bo będzie Cię mobingować!

Gość gość
Dziewczyna okazuje ci zainteresowanie a ty jak jakaś cipcia jeszcze się dopytujesz. Dziękuj Bogu że trafiłeś na taką fajną laskę, bo Polki w większości to kretynki-pseudoksiężniczki.

Gość gość
21:53 Raczej o takie rzeczy się nie pyta, no bo jak niby to pytanie ma brzmieć ? Czy się zakochałaś we mnie ?