Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prośba do kobiet o wypełnienie ankiety

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry, Jesteśmy członkami Studenckiego Koła Naukowego Położnictwa, Ginekologii, Ginekologii Onkologicznej CM UMK w Bydgoszczy. Przeprowadzamy badanie, które ma ocenić wpływ choroby nowotworowej na samoocenę kobiet. O wypełnienie ankiety prosimy też kobiety zdrowe, mające stanowić grupę kontrolną. Ankieta jest w pełni anonimowa i jej wypełnienie powinno zająć nie więcej niż 10 min. Mamy nadzieję, że wyniki naszego badania pomogą kobietom, które zostały dotknięte chorobą nowotworową i przyczynią się do zapewnienia im lepszej, efektywniejszej i bardziej kompleksowej opieki Bardzo dziękuję za każdą rozwiązaną ankietę i poświęcony czas, Aleksandra Kunicka https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwjQqpm1DNnqoqjtw74xZ4kZiUPRgOQmEqE8xxYkty03Z46g/viewform

Gość gość
W internecie nic nie jest anonimowe! Jedyna opcją anonimowości jest rozdanie wydrukowanych ankiet kobietą na ulicach/na uczelniach itd. zebranie ich i obliczenie statystyk. No ale tu by trzeba ruszyć pupcie z fotela, zrobić coś i swój wkład tez dać.

Gość gość
O ile wiem to wszystkie takie ankiety robione dokładnie w taki sposób. Przynajmniej dla mnie taki sposób uzupełniania takiej ankiety jest mniej stresujacy niż wypełnianie jej na ulicy bądź konieczność jej późniejszego oddania osobiście. Poza tym nie rób problemow, ludzie robią coś sami z siebie a jedyne co potrafiles napisać to bezsensowne narzekanie. Smutny człowiek, smutne życie

Gość gość
Zrobione :)

Gość gość

Gość gość
To czemu takiej ankiety na oddziałach onkologicznych nie przeprowadzisz?

Gość gość
No i hipokryzja wyszła, oceniasz moje zachowanie ale ja twojego postępowania juz nie moge ocenić bo "bee" A niby cóż ty robisz z siebie? psinco bo ankiete zbierzesz! łał ale przysługa dla ludnści Chcesz pomóc to wal na oddział onkologiczny (jw) i udzielaj się jako wolontariat a nie ankiety przeprowadzać w necie

Gość gość
Napisz jeszcze 15 razy zrobione :) bardzo przekonujące

Gość gość

Gość gość
Gotowe :)

Gość gość
Ja też zrobiłam.

Gość gość
Gotowe i moje.

Gość gość
Chcesz latać po oddzialach onkomogicznych i męczyć ludzi o ankiety ? Brawo. Takich ankiet potrzeba pewnie kilkaset. Tak to jest jak każdy ignorant może teraz napisać coś w internecie

Gość gość
21:20 a kto jak nie osoby z nowotworami może wiedzieć co czuje sie mając raka? TYLKO CHORZY a nie zdrowi.

Gość gość
Wypełnione :)

Gość gość
Lub osoby które taka chorobę przeżyły, wyzdrowialy i mogą taka ankietę wypełnić przez Internet ?

Gość gość
Dzień dobry, chciałabym podziękować wszystkim, którzy wykonali ankietę. Nadal zbieramy wyniki, więc będziemy wdzięczni każdej kobiecie, która zdecyduję się ją jeszcze wypełnić. Co do powyższych postów, ankietę zdecydowaliśmy się stworzyć w formię elektronicznej, a nie rozdawać na oddziałach, ponieważ w ten sposób jesteśmy w stanie zebrać odpowiedzi również od kobiet zdrowych (mających stanowić grupę kontrolną) oraz tych, które wyzdrowiały. Zależy nam także na zebraniu jak największej liczby ankietowanych, żeby wyniki były jak najbardziej wiarygodne, a jak wiadomo internet umożliwia dotarcie do większej ilości osób niż my, w sposób fizyczny, bylibyśmy w stanie. Pozdrawiam serdecznie, Aleksandra Kunicka