Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm40

Czy bylyscie w ciazy ,a nie wykazal tego test plus objawy

Polecane posty

Gość mmm40

Hejwszystkim! Pisze ,poniewaz glupieje. NIc sie nie zgadza ,a moze zgadza ,wlasnie nie wiem ,probuje ustalic... Mam okres nieregularny ,ostatni byl 14 .06 Natomiast krotko po nim jakies 12 dni zauwazylam u siebie dosc widoczne zmiany. 1.w ciagu niespelna 7/10 dni utylam i bardzo wzdal mi sie brzuch zwrocilam uwage na to 2.w tym samym czasie piersi nabrzmialy i zaczely mnie pobolewa c,teraz sa coraz wieksze ..I to jest dziwne czy na owulacje ,czy na ciaze 3.jest taka mozliwosc ze moge byc w ciazy ,chociaz nie staramy sie o dziecko ,razej byl to tez raz i stosunek przerywany Probuje ustalic kiedy by mialo to wszystko sie zxdarzyc ,jesli na poczatku czerwca a ok.14 to bylo tylko plamienie -juz tak mialam w 1 ciazy /to ciaza by trwala ponad miesiac 4.robilam test ciazowy bo panika itd.ale mysle ,moze jest za wczesnie test skuteczny niby 5 dni przed@ ale...robilam go wczoraj i do @ spodziewanej ok.10 dni. I to nie z porannego moczu ,byl negatywny Najgorze ,ze jednego dnia czuje sie w ciazy ,a drugie mysle ,ze to mala szansa jest,wiec co za tym dziejem sie z moim cialam tyjena potege.stres temu nie pomaga rozumiecie czekajac na @ zastanawia mmie to ,ze przeciez od razu nie tyje sie w ciazu a ja mam widoczniejszy brzuch ,nawet koleznka stwierdzila ,ze sie poprawilam,gdybym bylam w 3-4 miesiac to niemozliwe bo mialam okres.no wlasnie gdyby to byla wczesna ciaza ,czy tak zareogowalam ,ze tyje ,jeny! co gorsza bol piersi i plecow ,to wskazuje na ciaze badz@ ale ,bola juz dlugo masakra nie wiem ,co myslec . Czy tez mialyscie tak ,nie wiem co myslec o tym wszystkim ,najlepiej isc do ginekologa jutro bede dzwonic ,ale ta niepewnosc.naprawde juz zaczynam myslec ze to ciaza ,mimo iz raczej szanse nie sa wielkie.

Gość gość
Lekarz i tylko lekarz. Szanse za zawsze jesli nie ma antykoncepcji. Powiedz tez o nieregularnych miesiączkach

Gość gość
10 dni przed @ żaden test nie wykaże ciąży.

Gość gość
Ni test pokazal ciaze ale usg nie

Gość mmm40
gość dziś Obawiam sie tego wlasnie ,ze za szybko zrobilam . te bole piersi ,powiekszyly sie bardzo ,to mi za dlugo trwa jak na bole przed @ cos nie pasuje .do tego nie ukryc stresu ,coraz bardziej sie doluje i to czekanie .

Gość gość
U mnie od 15 lat wszystkie testy ciążowe pokazują że jestem w ciąży non stop :D Mam podwyższony poziom czegoś tam i testy są niewiarygodne.