Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosba do widzów

Polecane posty

Gość gość

mam taki problem wy czerwone buraki że za c***ja nie moge ogarnac waszych subtelnych żartów nie wspominając o tym skąd sie wzieły kondony z tak zjepanym poczuciem chumoru. W związku z powyższym mam prośbe żebyście to troche sprymitywizowali bo nie łape roli. poza tym jak zwykle c***j wam w dooope na zawsze wasz wiecie kto;)

Gość gość
Możesz na nas liczyć

Gość gość
-to że nie łapiesz żartów świadczy o twojej ułomności umysłowej -a to ze siedzisz w miejscu które ci nie odpowiada świadczy że jesteś przegrywam do potęgi i na dodatek niechcianym nołlajfem -a to ze lubisz wsadzać każdemu (uja w doope, świadczy o twoich homo zapędach

Gość gość
coś tu fruwa... tak czy inaczej spadam poudawać że sie strasznie męcze i pocierpieć ku waszej radości. może nawet coś dzisiaj rozwale z powodu frustracjiu w tym seksualnej paka

Gość gość
ps: zaczynam myslec o samobójstwie i mordowaniu sąsiadów, których podejrzewam o bycie wami.. także nie odchodźcie od odbiorników po reklamie na pewno coś sie stanie

Gość gość
wpadłem sprawdzić czy c***j jest na swoim miejscu... widze ze jest ok. no to nara