Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy ! Jak sie zachować ? Czy to związek ?

Polecane posty

Gość gość

Hej wam :) Doradzcie bo nie wiem co mam robić. Otóz przez dwa miesiace spotykalam sie z chlopakiem. Przynajmniej raz w miesiacu sie widzielismy. Na czwartej randce poszlam z nim do łóżka... nie zaluje tego. Natomiast szczerze mowiac nie wiem do tej pory co zrobic z ta relacją. Jest fajnie i przyjemnie ale facet boi sie okreslic a wymaga ufnosci i nie wiadomo jakiej szczerosci itp. Ale boi sie nas nazwac zwiazkiem... nie wiem co mam zrobic... nie odczulam zeby sie mnie wstydzil albo chowal przed swiatem. Uprawialismy seks i bardzo sie zblizylismy a on nie umie sie okreslic. Do tej pory spotykalismy sie w wiekszosci u niego i wygladalo to tak jakby chcial tylko seksu. W jego rodzinie nie dzieje sie najlepiej i jest w to wmieszany( wierze w to bo wiezialam dowody) i pracuje wiec ma duzo na glowie. Ale nasze spotkania przez to przycichły i odczulam ze mu niezalezy choc pisal co dziennie i dzwonił. Poki co powiedzialam stop tej relacji gdyz musialam wyjechac na dwa miesiace. On byl zaskoczony i powiedzial ze na mnie zaczeka. Ja dalam mu odczuc ze jesli mu zalezy to ma sie starac.... jego starania ograniczaja sie do napisania co u mnie prawie co dziennego.... niedlugo wracam i nie wiem czy dawac szanse tej relacji ? Nie chce uprawiac seksu bez czegos stabilnego, nie chce byc tez okresem przejsciowym dla nikogo czy opcją. On ma doswiadczania zwiazane z byłą (zdradzala go) i dlatego boi sie okreslic. Co mam robic ???

Gość gość
* błąd- widywalismy sie przynajmniej raz w tygodniu

Gość gość
znów kropeczki nawiedzonej