Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno jest ocieplenie klimatu...tylko gdzie ? przecież jest coraz zimniej

Polecane posty

Gość gość

zimne wiosny, zimne lata, chłodne ale nei mroźne rozpaćkane zimy, jesieni tak naprawde juz nie ma w Polsce, konczy sie lato, troche chłody i nagle rozpaćkana zima, potem nagle nibywiosna, przedwiośnia juz nie ma, latem pare dni mega upalnych a potem kupa jak teraz... dni coraz krotsze, zimno i do d**y, dzis caly dzien bylam poza domem i dzis była pogoda typowo wiosenna, słonce mocno grzało ale wiatr był chłodny,w cieniu wręcz zimno az gęsią skórke mialam Ja tego ocieplenie klimatu nie zauważam, kłamią nas uje

Gość gość
Lewakom w mózgach się ociepla :D

Gość gość
Oficjalna wersja jest taka, że przez ocieplenie robi się coraz zimniej

Gość Kapitalizm BezPolotu
Z tego całego klimatycznego ocieplania topią się lodowce, co drastycznie ochładza ziemski, naturalny klimat.

Gość gość
Lodowce się topia na arktyce

Gość gość
czy wy wszyscy ocięzali umysłowo jestescie? Ocieplenie przeciez powoduje, z e topia sie lodowce na biegunach, skutkiem czego mocno sie oziebia temperatura wód które otaczaja biegun, te oziebione wody prądami dochodza do róznych rejonów, a my przeciez jestesmy dosc mocno na północy... wiec dla nas ocieplenie moze byc oziebieniem, w początkowym etapie. Ja tam wierze ze z ta pogoda cos sie dzieje, bo w kołko same anomalie, rekordy za rekordem, i to nie tylko z tego co pisza, kazdy juz to czuje namacalnie

Gość gość
P***a nie oziebienie

Gość gość
Nie chce mi się robić wykładu dlaczego ludziom sie wydaję ze nie ma ocieplenia, w kazdym razie nie szukaj odpowiedzi na kafeterii, można znaleźć wyjaśnienia w internecie na stronach zwiazanych z klimatem

Gość Ja_Dyzio
jeden profesor powiedział do drugiego profesora , przecież na efekcie 'ociepleniu klimatu' można zarobić a trzeci profesor się odezwał, że na ochłodzeniu klimatu można zarobić albo stracić a gdy Polacy wracali po Sylwestrze na początku stycznia 2014 to znana nowa PANI minister Elżbieta Bieńkowska powiedziała ' sorry, taki mamy klimat ' i nie wszyscy muszą wrócić pociągiem z Zakopanego do Warszawy , gdy jest zima , aby jechać w pociągu to należy na początku pchać ręcznie wagony aby wagony jechały do Warszawy z Zakopanego , gdy jest klimat zimowy to należy wagony staczać w dół , jeżeli Ktoś tego nie rozumie to nie nadaje się do PE w Brukseli !