Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W stolicy polski niedługo będzie więcej ukraińców niż polaków, niestety

Polecane posty

Gość gość

do tego dojdzie... juz teraz gdzie nie pojdziesz tam słychac ukraiński/ruski :( albo czeczenów pełno, dziś widziałam muslimke w szmacie na łbie, to chyba ta z ''łagodniejszego'' islamu bo chuste miała tylko na łbie i nie zakryty ryj :O to przerażające co sie robi z naszego kraju, zwlaszcza z duzych miast, jebane multikulti, warszawiacy to w wiekszosci tolerują i akceptują, ja jak widze jakis brązowych to uciekam, odwracam wzrok, wiadomo co im chodzi po głowie ? jeszcze mnie zgwałca a potem powiedzą ze w ich kraju gwałcenei jest normalne i nie wiedzieli ze w polsce nie mozan gwałcići obmacywac

Gość gość
Nie zapominaj o azjatach też pełno tego łazi, chociaż muszę przyznać, że ci są ogólnie spokojni. Warszawa to już nie polska niestety, trzeba przenieść stolicę tylko gdzie.

Gość gość
Jestem w Warszawie od tygodnia. Biegałem po osiedlu wieczorem, obawiałem się że można dostać od jakiegoś łysego dresa..... a takich wcale nie widać :( szok co się dzieje z tym miastem. PiS niby taki anty na cudzoziemców i nie widzi tego? Porażka to jakiś kulturowy zlepek się robi.

Gość gość
[nie wiedzieli ze w polsce nie mozan gwałcići obmacywac] no to zes teraz doye//bala :D akurat to wiedza wszyscy ze w polsce mozna gwal//cic, sprawcom nigdy nic nie robia! gdzies ty sie uchowala, jak cie zaden polak jeszcze nie zgwa///lcil to nie sadze by arab na ciebie polecial :P