Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na wakacje w listopadzie?

Polecane posty

Gość gość

Witam Was, możecie doradzić mi jakiś fajny kierunek podróży w listopadzie dla dwojga? Myśleliśmy o dominikanie i Kubie lub Mauritius czy któraś z Was była może w tym czasie w tych miejscach? Chciałabym już zarezerwować jakiś wyjazd, ale niestety praca, praca... wyjdzie na to ze wszystko na ostatnia chwile i zastanawiam się czy znajdę jeszcze jakieś ciekawe oferty z all inclusive na w miarę przyzwoitym standardzie. Może się orientujecie coś w tym temacie? Oczywiście jeśli byłaby ta opcja last minute to w jakich cenach? Myślałam narazie żeby zmieścić się w granicach 6 tys/os

Gość gość
Wiesz, ja w listopadzie mam w planach odwiedzić sobie na tydzień dobre spa (Unitral). I taką opcję polecam, bo robię tak co roku. Taka regeneracja przed zimą i wgl. Pomyśl sobie może o czymś takim ?

Gość gość
Ja co roku na jesień lubię odwiedzać polskie morze. Moim zdaniem poza sezonem jest dużo piękniejsze. W zeszłym roku odkryłam Hotel Lubisz w Ustce i w tym roku znowu właśnie tam jedziemy z mężem. Mają bardzo fajne spa i korzystne ceny, a warunki sa na prawdę ekskluzywne. Można naładować baterie na cały rok. ;)

Gość gość
Zdecydowanie mówimy nie jeśli chodzi o polskie morze i tym podobne :) tu akurat możemy pojechać w każdej chwili, a do spa tez często jeździmy, dlatego chcemy udać się w jakieś tropiki za granicę żeby wypocząć we dwoje i odciąć się od spraw codziennych No i kiedy u nas w kraju będzie zimno :))

Gość gość
A może jakieś piękne polskie miasto? Ja jestem fanką Krakowa, a jesienią jest on szczególnie piękny. Romantyczne knajpki na kazimierzu zyskują szczególny klimat. :) Nie polecam tylko noclegów w ścisłym centrum. Warto poszukać czegoś w sąsiednich dzielnicach. Można zyskac spokój, odpoczynek od turystów i hałasu, a dojazd i tak jest bardzo dobry. Ja na przykład odwiedzam regularnie Hotel Panorama na ul. Lipińskiego. Świetna lokalizacja, wygodne pokoje i dobra cena. Po co przepłacać i się męczyć.

Gość gość
Antarktyda.Będzie w sam raz

Gość gość
Ja ostatnio byłam w hotelu Bristol w Busku Zdroju: http://bristolbusko.pl - rewelacja, fantastyczne SPA, dużo luksusu. Polecam każdemu na odpoczynek :)

Gość gość
A może tutaj? http://bristolbusko.pl Ja uwielbiam to miejsce, ten hotel jest niesamowity, magiczny i cudowny :) oczywiście malownicza okolica.. piękne tereny :)

Gość gość
Turcja i nie tak drogo.

no wlasnie ja zdecydowłam sie ze teraz pod koniec sierpnia bedę leciec do Turcji  z Coral Travel - szczerze mówiąc nie mogę się doczekać bo w końcu gdzies polecę. A biuro zapewnia że jest na prawdę komfortowo i bezpiecznie!

no ten kierunek jest na prawdę warty wyjazdu! super fajnie i pogoda dobra! no a samo biuro to moim zdaniem jest godne uwagi! doskonały organizator

ja jestem zadawolona z Coral Travel. i nie mam zamiaru zmieniać biura bo z nimi się czuję na prawdę pewnie