Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z k****y zrobic ksiezniczke ... to ci dopiero

Polecane posty

Gość gość

z k****y zrobic ksiezniczke ... to ci dopiero

Gość gość
To tylko w filmach możliwe.

Gość gość
Z ksiezniczki k*****e tez mozna zrobic .

Gość gość
" Co cie boli , ze az tak cie to boli ...?" R.P

Gość gość
00:18 Skąd ta wiedza? Z literatury?

Gość gość
smieszy mnie i jednoczesnie jestem zażenowana, moja 'kolezanka' (niezwykle zawistna i fałszywa osoba) stracila dziewictwo w krzakach PO PIJAKU w wieku 12 lat z kolesiem w wieku 22 lat wcześniej były macanki z ok.10 z tego co mówiła, tez w wieku 18-25 od tamtej pory miała ok. 30 oficjalnych chłopaków z którymi na bank był seks ( o reszcie nie wiem, ale wiem ze lubi zdradzac i przedmiotowo traktowac facetów wiec na bank bylo ich wiecej) z obecnym ma dziecko, ten jej ksiezniczkuje i nieba by uchylił :D no bez jaj...trace wiare w ludzi

Gość gość
a zapomnialam o najważniejszym, ma 19 lat

Gość gość
Musi być dobra w te klocki i chłopaki za nią świrują ;)

Gość gość
dlatego mowie, trace wiare w ludzi..rozumiem zeby szaleć za kims bo ma fajny charakter, jest wartosciowy a do tego ladny...ale ta-ani nie jest ładna, ani fajna, bo jak mowilam wyzej bardzo fałszywa i zawistna,lubi sie wpieprzac w cudze życie, nie wiem jaka jest w lozku bo nie lubię plotek ale bardzo mozliwe ze tylko z tego powodu za nia szaleja, bo innego nie ma

Gość gość
tak jak z k****arza księcia ;)

Gość gość
W tym wieku z takim doświadczeniem?

Gość gość
ups ktoś tu dostał kosza od kurfy :classic_cool:

Gość gość
no niestety. do tylu mi sie przyznała ale podejrzewam ze miała wiecej. ja jestem w jej wieku a miałam tylko jednego chłopaka, z którym nawet nie poszlam na całosc, a ona...jej rodzina tak sie jej wstydzi,ze masakra, zawsze mnie porownywali do niej, ze moglaby sie prowadzic jak ja to zaczela mnie obgadywac,knuc intrygi, robic swinstwa..tragedia

Gość gość
Autorze skad takie wnioski ? Z glupiej kafeterii , gdzie polowa tematow i wpisow to prowokacje ?

Gość gość
nie jestem lesbijką, wybacz jestem trochę zła, bo nic sobą nie prezentuje , jest brzydka z twarzy i z ciała,mała gruba kula,jest biedna więc nie ubiera się ładnie ani modnie,ani tez specjalnie o siebie nie dba, do tego jest zawistna okropnie, fałszywa, głupia, puszczalska a co jeden to zakochany, ten obecny zrobil sobie z nia dziecko, a nie jest brzydki ani wredny, fajny chlopak we mnie tez sie zakoc***a, ale chyba nie do tego stopnia...obiektywnie jestem lepsza, od malego podobalam sie i kobietom i facetom. moze czas najwyzszy zaczac sie puszczac i zle traktowac innych?;)

Gość gość
Z kogo?masakra.!

Gość gość
Z kogo cwaniaczki napisz jej imie

Gość gość
gość dziś Autorze skad takie wnioski ? Z glupiej kafeterii , gdzie polowa tematow i wpisow to prowokacje ? gość dziś Z kogo?masakra.! gość dziś Z kogo cwaniaczki napisz jej imie x czyzby Sylwusia kafeteryjna ubzdurala sobie, ze temat jest o niej?

Gość gość
A ja uwazam ze ty jestes gorsza ! Bo byc moze wymyslasz o niej jaka to jest wstretna itp.

Gość gość
nie wymyslam, to nie moj poziom. za to ona bardzo chetnie rozpowiadała bzdury na mój temat z zazdrości, że własna rodzina ją poniża za to jak się prowadzi a mnie jako najbliższą koleżankę stawiali za wzór i traktowali jak corkę;) nigdy jej nie krytykowałam, chociaż dziwiło mnie jej zachowanie, dobrze jej życzyłam póki nie pokazała jaka jest naprawdę

Gość gość
Yhmmm wierzymy ci

Gość gość
Twoje zdanie sie nie liczy:)

Gość gość
Sylwia ?a dlaczego to miało by by być o niej przecież ona nie jest kurwą a wręcz przeciwnie mało jest takich kobiet jak ona.Nigdy nie uwierzę że wzięła temat za swój bo ona uważa się za świętą porządną i wierzącą.Stale to powtarza.Jej rodzina ?ty chyba jej rodziny nie znasz skoro myślisz że piszesz o niej.Niedoszła zakonnica kurwą ty się dobrze czujesz?Nie zdajesz sobie sprawy co i o kim piszesz.

Gość gość
Temat nie jest o Sylwi .Ona nie ma koleżanek a już na pewno żadnej którą znała by rodzina.Jej rodzina nie zadaje się z patologią.Nigdy nikogo nie stawiali jej za wzór bo ona bardzo dobrze się prowadź .Ci co ją znają to wiedzą.Na nic to plucie .Prawda zawsze wychodzi..a krzywda wraca do oprawcy.Pamiętaj o tym.

Gość gość
Nikt normalny nie pomyśli że temat jest o niej.Jej rodzina nigdy nie potraktowała by nikogo obcego jak córki.Lepiej znają swoją córkę.Temat wymyślił jakiś chuj wiadomo który od którego wychodzą najgorsze rzeczy zmyślone na jej temat .Żeby nie. było że to on to wymysla koleżanki.Co wam ona robi że tak plujecie jadem?

Gość gość
1.26 czemu wypisujesz takie kłamstwa?

Gość gość
Ona nie ma koleżanek.Nigdy zadna z jej znajomych nie była u niej w domu rodzinnym.Skąd takie brednie?

Gość gość
00.49 o czym ty pieprzysz??jaki mały?imię nazwisko wiek.Ktory obecny?Sylwia ma jednego i stale tego samego męża.

Gość gość
Ma z nim2 dzieci i był jej pierwszym.Kto obecny mąż był kiedy kto inny?Nie wymyślaj .

Gość gość
Ani k***a ani księżniczka to nie o niej.