Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podły człowiek

Polecane posty

Gość gość
niechcę napisać co bym zrobił "człowiekowi" który zrobił to temu kochanemu jak widać na filmie pieskowi bo nie chcę się narazić na kolejne zarzuty prokuratorskie, gdyż w tym kraju z pełną determinacją ściga się trolli internetowych, a prawdziwych bandytów niekoniecznie... napiszę jedynie że przypomniała mi się pewna jaskinia w której ten pan: https://m.youtube.com/watch?v=yMF92cf20mM zostawiał tam takich niedoj/ebańców , niewiem jak ich nazwać nawet bo szumowina to za mało. Słuchajcie ja trollowałem na tym zj/ebanym forum i tego żałuję, ale nigdy, powtarzam nigdy nie zrobiłbym żadnemu dziecku krzywdy w prawdziwej rzeczywistości, ani żadnemu zwierzęciu, gdyż jest to moim zdaniem największe k/urestwo jakie może być na świecie ze strony człowieka tj. pastwienie się nad bezbronnymi, ducha winnymi i co najważmiejszymi często nieświadomymi istotami, jakim trzeba być sadystą, jaką trzeba być k/urwą, przecież jak ja bym dorwał tego gościa to powiedzieć że zrobiłbym to samo z nim co on z tym pieskiem to naprawdę mało powiedziane...

Gość gość
Jeśli ktoś rozpoznaje pieska z filmiku proszę o informacje .