Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci na plaży na golasa czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Komu to przeszkadza? Osobie określonej seksualnie. Nie hetero Nie homo Ale wszystkim pedo-z niewątpliwą pewnością tak. Teraz pytanie czy jesteśmy w stanie, z tej plaży wyeliminować wszystkich pedo? No nie jesteśmy w stanie. -Tak więc sami decydujcie!

Gość gość
Mnie to generalnie ani ziębi ani grzeje, byleby były w miarę cicho i nie przeszkadzały mi. A dzieciakom jest wygodniej na waleta, niech więc gonią nago.

Gość Trynkiewicz
Oczywiscie ze nago!!!! Pozdrawiam cieplutko Trynkiewicz

Gość prawi 114
nie interesuje mnie to bo , to nie mój problem.. To problem rodziców tych dzieci..

Gość gość
Nago nie bo to obrzydliwe

Gość gość
U sąsiada po podwórku biega latem 5 dziewczynek na golasa. To są małe dzieci, w wieku 2 do 6 lat, w tym 2 bliźniaczki. Czasem nawet tak wyłażą poza ich teren ze swoimi mamami albo z babcią. Blisko są bloki i szeregowce, ciągle ktoś łazi i się gapi, często chłopcy na rowerkach przyjeżdżają. Wczoraj szły drogą gołe, a 1 jechała goła na rowerku

Gość gość
Tak potem od małego dzieci są zboczone i nie będą się nigdy wstydziły ☺

Gość gość
Nie nie i jeszcze raz nie! I to nie dlatego że kogoś to w oczy razi itp. To jest niehigieniczne! Każdy po tym piasku łazi nie raz pety gasi a dzieciak gola pipką czy siurakiem trze. Masakra.

Gość gość
Nie , bo to nieestetyczne, niehigieniczne i obrzydliwe , co szkodzi dziecku założyć majteczki , teraz są takie ładne , a nie ja sobie na plaży leżę , dzieciak się schyla i pokazuje o***t , a fe!