Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zmarnowalam sobie życie

Polecane posty

Gość gość

Nie skończyłam studiów , zostałam skreslona z 4 semestru i jeszcze zrobił mi się dług za czesne. Mam 25 lat i 7 miesięcznego synka. Rodzina doprowadza mnie do łez bo studiów nie skończyłam i w najlepszym wypadku będę pracować w sklepie spożywczym . Koleżanki mają już mgr a ja zostałam z niczym. Nie wiem jak się za to wszystko zabrać aby wyjść na prostą. Narzeczony studia skończył i pracuje . Ja jestem w domu z dzieckien

Gość gość
pociesze cie. ja mam 25lat a zaczelam doktorat :)

Gość gość
12.23 i co z tego?ja zamiast doktoratu wybrałam dziecko i jest to najlepsza decyzja. moim zyciu. Na naukę jeszcze czas będzie, a na dziecko teraz jest najlepszy

Gość gość
Autorko to po co się zalisz? Dług za nieskończone studia to totalnie zmarnowana kasa. Mogłabyś ja wydać na dziecko. Ogarnij się jeszcze 2 semestry i licencjat! Twój narzeczony nie wspiera? No no no....

Gość gość
Przecież to prowo

Gość gość
gość dziś 12.23 i co z tego?ja zamiast doktoratu wybrałam dziecko i jest to najlepsza decyzja. moim zyciu. Na naukę jeszcze czas będzie, a na dziecko teraz jest najlepszy x ktora w wieku 18lat jepnie drzwiami i krzyknie spiertalaj stara :D

Gość gość
12.34 szkoda, że masz takie pojęcie o wychowaniu dzieci... jak sobie pościelesz tak się wyśpisz

Gość gość
12:23 Doktorat robi, a siedzi na kafe :) Musisz być niezwykle uzdolniona i "inteligiętna" :)

Gość gość
oo juz sie harpie dorwały :D

Gość gość
Ona nas podziwia dlatego pani doktor tiutaj siedzi ;D Nie dlugo bedzie pani profesor.

Gość gość
tak, zjawisko az tak powszechnej glupoty nie bylo mi znane poki nie zajrzalam tutaj :)

Gość gość
12:26 ja tego nie pisałam.. Chodzi o to że nie chce zostać z niczym. Wiadomo jak w ciazy uczelnia zeszła zupelnie na drugi plan i nie zaliczyłam semestru . Wydaje mi sie ze rodzina już mnie skreslila całkowicie . Czy uda mi się jeszcze to skończyć teraz jestem całkowicie poświęcona dziecku ..

Gość gość
Ja pisałam z 12.26

Gość gość
a przepraszam bardzo jak ciaza przeszkadza w studiach? jestes patentowanym leniem i tlumaczysz sie bachorem :o

Gość gość
Bachorem? To forum to porażka

Gość gość
A ja mam 30 lat, 10 lat stażu pracy, mgr z prawa, studia podyplomowe, szkolenia i syna 4 letniego, który w niczym mi nie przeszkadza i NIE JEST DLA MNIE WYMÓWKĄ, służącą wytłumaczeniu swojego lenistwa i niezorganizowania.

Gość gość
Życia nie zmarnowałaś, bez przesady, jeszcze nie wiadomo co przed tobą, ale fakt zaliczyłaś wtopę i to ogromną, wyrzuciłam w błoto, nie swoje pieniądze. Weź się w garść, już nie jesteś dzieckiem. Dziecko bez ślubu, na utrzymaniu rodziców, zawalone studia. Obudź się.

Gość gość
autorko ja znaczną część ciazy spędziłam w szpitalu. A mimo to napisałam pracę magisterską a nawet pomoglam pisać bratu (zrobiłam mu część badawczą) ;) nie zawsze mogłam być na zajęciach czy na egzaminach ale wtedy podchodzilam w drugim terminie, 2 egzaminy miałam indywidualnie wyznaczone. obronę miałam 17-go a 30 miałam cc. Tobie się nie chciało uczyć i to jest problemem.

Gość gość
no dobra zawalilas semestr czy rok, od października wracasz do szkoły, w weekend dziecko jest z ojcem lub dziadkami a Ty konczysz studia, w czym problem?

Gość gość
ją wypierdzielili, bo pewnie nie chodzila :D