Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJE ŻYCIE...

Polecane posty

Gość gość

wstaje rano i resztę dnia wegetuję, tak wygląda moje życie od dobrych paru lat, chyba gdzieś od 7-miu już, marazm, wegetacja...

Gość gość
A kim jestes z zawodu? Sama sie utrzymujesz?

Gość gość
stara mi papu daje i mnie utrzymaje... fajnie nie... wątpie...

Gość gość
z zawodu jestem nikim

Gość gość
A ty jestes chory czy nie masz wyksztalcenia ze u matki zostales na utrzymaniu?

Gość gość
stary mnie zniszczył a właściwie to ścierwo cwelowskie bo tak je nazywam, całe życie mi zniszczył, od dziecka mnie tępił psychicznie i fizycznie... nikt mi nie pomógł, jestem ofiarą, nienawidzę policji...

Gość gość
co mi po zawodzie jak ja tego "zawodu" NIENAWIDZĘ, to stary chciał żebym poszedł do technikum budowlanego... to było chyba już 18 lat temu... ja pier/dole ale ten czas zapier/dala, a mi się wciąż wydaje to tak niedawno... to już prawie 20(!) lat będzie. Ale mniejsza z tym, j/ebie mnie to wszystko a w szczególności polskie społeczeństwo którego nienawidzę i które najchętniej bym...

Gość gość
Wszystko mogę zrozumieć, ojca tyrana, ale to już było. Teraz masz 30 lat i nie ma co zwalać już na ojca, mógłbyś coś osiągnąć, wykształcenie, zawód, nawet zwykłe kursy i praca, tylko musiał byś się ogarnąć, ruszyć dope i nie narzekać na zniszczone dzieciństwo. Z tym że domyślam się, że wygodniej ci nic nie robić i być na utrzymaniu matki.

Gość gość
doszły mi niecałe 3 lata temu poważne problemy kardiologiczne po silnym bad tripie marihuanowoskunowym i to był przysłowiowy gwóźdź do mojej trumny, wszystkie stare traumy odżyły na nowo, wszystkie blizny się odbliźniły, schizy, depresje itd. itd. MAM DOŚĆ, mam serdecznie dość tego wszystkiego, a szczególnie polaków i tej pier/dolonej polskiej jeszcze raz pier/dolonej rzeczywistośći i pierr/dolonych współrodaków których nienawidzę do nieprzytomnośći i których najchętniej bym...

Gość gość
najbardziej żal mi w tym wszystkim mojej mamy bo tak już dawno bym zrobił arrmaggedon w polsce i by mnie zabili podczas obławy, tylko dla niej tego nie robię, tylko dla niej jeszcze żyję

Gość gość
@18:35 och... k/urrwa jakie to proste no popatrz wystarczy zapomnieć o przeszłośći i wio koniku, a jak nie to zwyzywać od leni i pasożytów, ofiarę zbiorowego gwałtu też byś zachęcała do normalnego seksu i cieszenia się nim? wątpię... to dlaczego mnie czyli ofiarę zachęcasz do normalnego funkcjonowania, życia, po tym co przeszedłem i przechodzę bo mój stary ciągle żyje i jakim był ścierwem 10, 20, 30 lat temu tak jest nim nadal, nie żyjesz moim życiem to tego nigdy nie zrozumiesz... nikt nie zrozumie

Gość gość
To w takim razie po co siedzisz w tym kraju którego tak nienawidzisz, nikt cię tu na siłę nie trzyma. Granice od lat sa otwarte, możesz w każdej chwili wyjechać i nawet legalnie za granicą pracować. Jeśli zwalisz teraz że nie możesz pracować bo masz problemy z sercem, to jesli jest tak źle to wyrób sobie rentę. Ale widzisz co robisz, jedyne to wyzywasz, narzekasz, zwalasz na wszystkich i wszystko winę, tłumacząc tym swoją niezaradność. Może taka agresywna postawa w necie daje ci lepsze samopoczucie, ale tak naprawdę z każdym hejtującym postem udowadniasz że jesteś coraz słabszy. Pomyśl. teraz masz 30 lat, młody jeszcze jesetś, mółbyś to wszystko kopnąć w doope i faktycznie uciec gdzieś. Ale musiał byś zadziałać, bo siedzenie u matki i nołlajfienie w necie, to teraz sam sobie życie marnujesz. I to tak poleca lata, aż pewnego dnia zorientujesz się że masz 55lat i faktycznie życie prze**bałeś.

Gość gość
ja mam 33 lata a nie 30 to po pierwsze primo... a po drugie primo to niechce mi się z Tobą gadać. DO WIDZENIA.

Gość gość
@18:51 ogólnie masz rację, ale mi się już nic niechce... i to nie jest lenistwo... po prostu to jest niezależne ode mnie ta apatia, ja na nią nie mam wpływu... to się dzieje samoistnie... ja już umarłem psychicznie tylko ciało jeszcze żyje...

Gość gość
jak ja będę mieć 55 lat słonko to mnie już na tej planecie nie będzie :)

Gość gość
Po pierwsze nie potrzebnie wrzucasz tu znowu wątki seksu i gwałtu. A co gorsza jeszcze mi sugerujesz, że może bym takie osoby zachęcała do seksu. To jest nie tylko bezczelnie chamskie z twojej strony, ale i głupie. A zakładając tu setny temat o swoim spapranym życiu, chyba się liczysz z tym, że inni mogą i będą się wypowiadać. Jeśli tego nie chcesz załóż prywatnego bloga i zablokuj wpisy. A teraz i ode mnie DO WIDZENIA.

Gość gość
zostań

Gość gość
Nie, nie będziemy się nawzajem denerwować. Weź tylko poprawkę na to, że atakujesz nawet osoby które nie są ci wrogami, bo powyższe moje wpisy nie były falą hejtu i wyzwisk. Udanego wieczoru.

Gość gość
jesteś za tępa żeby z tobą rozmawiać bo ja Cię nigdzie nie obraziłem, także tracę czas, narazie🖐️

Gość gość
Właśnie udowodniłes, że jednak to ty jestes tępy, bo ja nic o obrażaniu mnie nie pisałam, tylko o atakowaniu, a to jest różnica.PS. masz racje tracisz czas, od 33 lat

Gość gość
to co mam zacząć robić

Gość gość
cwaniak84 podsumowanie: TROLL na wielu kontach, prowokuje, wymyśla, pisze z nudów. Nie warto z nim pisać ani dawać się wciągać w jego prowokacje.

Gość gość
jak narazie piszę tylko z tego jednego konta i nie zamierzam zakładać innych bo po huuj, po drugie: nie trolluję już bo mam sprawę w sądzie i musiałbym być skończonym idiotą żeby to dalej robić, po za tym to mnie już znudziło, po 3-cie nie wk*****aj mnie, po 4-te skończyłem.

Gość gość
@20:00 twoja stara to TROLL i woógle mnie nie wk*****aj