Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nimfomanka

Polecane posty

Gość gość

Prosiłabym abyście z powagą podeszli do mojego problemu. Nie jestem trolem tak jak inni pewnie pomyślą. Otóż mam 19 lat a mój problem polega na tym, że chciałabym się z każdym kochać. Kiedyś gdy nie miałam chłopaka lubiłam się fajnie kusząco ubrać i iść na imprezę ''zaszaleć'' z jakimś chłopakiem. W końcu znalazłam chłopaka i przystałam chodzić na imprezy, chłopak mi wystarczał, ale trwało to może z 3 miesiące i znowu poczułam, że chciałabym to zrobić z kimś innym, poczuć tę adrenalinę. Próbowałam o tym nie myśleć i udawało mi się to. Pewnego dnia poszłam do koleżanki na urodziny no i wiadomo, że ubrałam się podobnie jak na imprezy kiedyś (wysokie buty, obcisła sukienka z dosyć dużym dekoltem) Niestety mam taki problem, że jak popije to lubię flirtować i wtedy chyba za daleko to poszło. Usiadłam pomiędzy jakimiś chłopakami no i zaczęliśmy flirtować. Łapali mnie za kolana, za uda, no to ja ''dla zabawy'' też ich zaczęłam łapać tu i tam. W tym czasie koleżanka, która wyprawiała urodziny poszła odprowadzić dwie pary na taksówkę. Zostaliśmy sami. Chyba przez ten alkohol zaczęłam się z jednym z nich całować, drugi dotykał mnie po dekoldzie. Nie chcę się rozpisywać i robić opowiadania erotycznego. Na szczęście koleżanka zdążyła przyjść zanim poszliśmy na całego. Od tamtego czasu ciągle myślę jak to jest z dwoma facetami w łóżku... Przez to oglądam filmy z taką tematyką. Widząc dwóch przystojnych facetów na ulicy od razu przypomina mi się tamta akcja, czasami mam ochotę ich zaczepić i poderwać. Najgorzej jest gdy ubiorę się właśnie na jakąś imprezę, studniówkę, mature itp wtedy czuję się seksowna i nabieram ochoty na coś takiego.

Gość gość
kazda z was jest nimfomanką, wystarczy wam spojrzeć na cycki i sie jaracie odrazu.

Gość gość
patologia jestes i co tu duzo pisac!

Gość gość
Dziewczyno nie przejmuj się tylko korzystaj z życia póki jesteś młoda i atrakcyjna. Obciagaj jeżeli to lubisz, jeżeli masz ochotę na dwóch facetów to nie ma się co zastanawiać,*****aj się z dwoma, kiedy to będziesz robić jak będziesz mieć rodzinę?.Ustatkujesz się później. Mnie też ciągnie do tego co ty, ale ja jestem po ślubie, a jak bylem młody nie miałem na takie coś odwagi i teraz żałuję, a mogłem bzykac tyle lasek, szczególnie ze mam dużego fiuta

Gość Nowy w mieście
Jak się ma dziewiętnaście lat, to każdy jest mocno pobudzony i nie myśli w odpowiedni sposób. Po czterdzieste zobaczymy dopiero, jaka to z ciebie "nimfomanka" ;)

Gość gość
nimfomanka :-) przeciez ona nie wie co to jest sex!!!! przeciez to jest niedoswiadczone dziecko!!!! smiechu warte

Gość gość
fajny ten film

Gość gość
Jestes nastoletniaa szmata zadna wrazen i zabawy. Glupoty ci w glowie no jeszcze masz siano. Nimfomania to co innego.

Gość gość
często na te studniówki chodzisz?

Gość gość
dziecko co ty wiesz os sexsie?

Gość gość
Wiem tyle, że sprawia mi przyjemność. Obojętnie w którą dziurę mi ładują. Poza tym nie moralizuj i stul pysk 🖐️

Gość gość
Mailowy czy zamieszkania?

Gość gość
Nimfomanka to ta co już nie liczy... A Ty poprostu masz chcice i fantazjujesz nic ponadto koleżanko :)

Gość gość
Jesteś puszczalska ku rew ka i tyle

Gość gość
Nimfomanka to kobieta której libido jest na poziomie przeciętnego faceta.

Gość gość
Nimfomanka to taka co nie ma hamulców do seksu,a i to dyskusyjne,bo to nie choroba a czerpanie z podniecenia i seksu.To co pisałaś wcale mnie nie przekonuje żeś nimfomanką a tylko lubisz być zauważona przez przeciwną płeć a marzenia ma każda/y czasem zrealizowane.Szczęście Twego faceta (przyszłego) że znajdzie taką wyzwoloną kobietę.

Gość gość
Do autorki,z dwoma facetami jest tak jak podwójnie z jednym:P

Gość gość
Merkaba < wchodzisz i czytasz stronkę o seksie a piszesz o Bożym uwolnieniu-cyniczna czy perfidna manipulacja?

Gość gość
Ja jestem mężatką i mam wspaniałego męża. Chodzę z nim po prostu do swingers clubu. On tez ma duże potrzeby ale wiadomo faceci nie mogą tyle co my. Tam sobie poszaleje troszkę ... i na chwilę jest spokój. Chodzimy raz w miesiącu. Jak człowiek jest "wyposzczony" to zabawa jest lepsza.

Gość gość123543
23:42, mezatko napisz do mnie @.

Gość gość
Jeszcze nikt do ciebie nie napisał? Na każdym temacie zebrzesz o adres

Gość gość123543
Pamiętaj, ze nie z każdą od razu rozmowa się układa. Niektóre kobiety wymagają tez dostępności non stop i od razu odpisywania na maile... Ja nie mam tak...