Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje w Polsce czyli Jak spieprzyć sobie ten piękny czas

Polecane posty

Gość gość

7 lipca i na dworze słońca jak na lekarstwo na południu pada. Temperatura taka, że opaleni chodzą tylko ci co biegają na solarium. Z dnia na dzień czujesz że ten wspaniały czas ci ucieka a w twoim życiu nic się nie zmienia. Na urlop iść nie możesz bo w firmie pierwszeństwo mają starsi ty jako świeżak dostaniesz urlop późno we wrześniu. Zakochać się jest ciężko. 27 lat to nie dużo, ale i nie mało. Lepsze dziewczyny dawno zajęte za słabszymi uganiać się człowiekowi nie chce. Praca od 9 do 17 a po pracy wielkomiejski zaduch. Robić po pracy nie ma co. Piątek wieczór ja na kafeterii. Tak wyglądają wakacje przegrywa

Gość prawi 114
dlatego sierpien jest lepszy od lipca bo mniejsza szansa na deszcz ale ja tam na pogode nie narzekam .. Bo opalac sie nie musze i tak jestem juz opalony

Gość gość
tak wyglądają wakacje 90% ludzi w tym kraju :)

Gość gość
w wrześniu lepiej bo taniej :P my jedziemy do Chorwacji, znaleźliśmy niedrogie noclegi przez bookapart, jedziemy własnym samochodem, nam bardzo pasuje ten termin, mniej ludzi, nie tak gorąco i sporo promocji

Gość gość
właśnie, my też jedziemy do Chorwacji we wrześniu. Wcale nie jest tam drożej, niż w Polsce a pogoda prawie zawsze. Droga trochę długo, ale może być ciekawa. Noclegi w Chorwacji znalazłam na portalu http://otochorwacja.pl/