Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś ma taką pracę

Polecane posty

Gość gość

Dostałam propozycję, ale nie jestem przekonana. Praca polega na polecaniu kont bankowych, ale nie takim bezpośrednim wciskaniu czy namawianiu przez internet, ale według wskazówek, które otrzymam, co powoduje, że klienci mają się sami do mnie zgłaszać. Mogę pracować z domu. Nie wiem co o tym myśleć, może ktoś słyszał o czymś takim? albo nawet pracował/pracuje?

Gość gość
Brzmi bardzo niejasno. Banki. Konta. Szlam.

Gość gość
Gorzów Wielkopolski Miasto w Polsce Gorzów Wielkopolski – miasto na prawach powiatu w północno-zachodniej Polsce, w województwie lubuskim, siedziba wojewody lubuskiego oraz zespolonej administracji rządowej na terenie województwa lubuskiego. Wikipedia Powierzchnia: 85,72 km² Wysokość n.p.m.: 19 m Pogoda: 17 °C, wiatr płn.-wsch., 5 km/h, wilgotność 94% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 205 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo lubuskie Czas lokalny: piątek, 22:40 Uniwersytet: Wyższa Szkoła Biznesu w Gorzowie Wielkopolskim

Gość gość
Ale niby jak masz polecac, żeby klienci sami sie zgłaszali? Ile płaca za taką pracę? Można ptzynajmniej minimalną wyciągnąć?

Gość gość
Niby w jaki sposób masz polecać? wyglada na lewiznę. Jest to wciskanie naiwnym ludziom czegos, co nie jest im potrzebne, wiec trudno to nazwac uczciwa pracą. Odradzam.

Gość gość
Jakiś kolejny szemrany układ. Jeszcze praca z domu. Chcą ci zamydlić oczy rzekomą wygodą i przyjemną pracą. Pamiętaj, zawsze tam gdzie mówią, że praca jest łatwa, wygodna, przyjemna, klienci sami się zgłaszają jest przekręt. Mówią tak żeby osłabić twoją czujność i zrobić z ciebie frajera.

Gość gość
Skoro poszukują chętnych do takiej pracy, to jest to już musztarda po objedzie. Ja za każdym razem kiedy zarobiłam w życiu większą kasę, robiłam coś czego jeszcze nikt nie robił, potem inni próbowali, potem pojawiały się propozycje zlecania to innym a im szersza skala tego procederu, tym gorsze zarobki się z tym wiązały. Lepiej wymyśl coś oryginalnego zamiast zawracać sobie głowę pierdami.