Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brat męża zakochany we mnie...

Polecane posty

Gość gość

Mamy po 20kilka lat. Brat męża od 3lat zakochany we mnie.. Porażka!! Mój mąż alkoholik myślący jak dziecko i uciekający do mamusi. Do pracy nie chce mu się chodzić jego usprawiedliwienie przed szefem to, że dziecko jest chore.... A od czego jest matka(ja)??? Wstyd.. Jego przyjaciółka to mamusia, która zawsze go broni on może pić kilka dni zwyzywac mnie,Bóg wie gdzie on jest przez te dni ale i tak ja najgorsza. Mogę go szukać nocami. Gdyby nie dziecko rozeszła bym się z nim,i to że go kocham (resztki miłości) aktualnie jest za granicą i ciągle mnie oklamuje że nie pije. Co zrobic? Brat męża 29lat mądry, dojrzalszy, zawsze mnie broni przed teściowa bo mój mąż to ani drgnie.. Ale czy potrafił by żyć z kobietą z dzieckiem? Wtedy życie się zmienia w dodatku z dzieckiem swojego brata?? Pracowity przede wszystkim. Chociaż prawko ma nie co to mój... Który nie ma bo mu jako pasażer dobrze. Obydwoje z mężem wiemy że to kwestia czasu poco to ciągniemy?? Dla dziecka.... A czy życie z bratem męża będzie lepsze? Pewnie tak jestem pewna że godnie byśmy żyli ale by było mówione że to ja rozwalilam małżeństwo by być z męża bratem. Szwagier nie może patrzeć jak jego brat mnie traktuje ciągle mi mówi że obudzę się w wieku 40lat i będę żałować że ciągnie to małżeństwo i mimo że mnie kocha to mówi to tylko jako człowiek patrząc z boku. A ja głupia ciągle czekam aż mój mąż się zmieni. Co byście zrobili z moim mężem? A co z szwagrem?? Z jedej strony szwagier ogarnięty a z drugiej z brata na brata??? Ohhh

Gość gość
Gorzów Wielkopolski Miasto w Polsce Gorzów Wielkopolski – miasto na prawach powiatu w północno-zachodniej Polsce, w województwie lubuskim, siedziba wojewody lubuskiego oraz zespolonej administracji rządowej na terenie województwa lubuskiego. Wikipedia Powierzchnia: 85,72 km² Wysokość n.p.m.: 19 m Pogoda: 17 °C, wiatr płn.-wsch., 5 km/h, wilgotność 94% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 205 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo lubuskie Czas lokalny: piątek, 22:40 Uniwersytet: Wyższa Szkoła Biznesu w Gorzowie Wielkopolskim

Gość gość
A czemu akurat wybrałaś na męża tego gorszego z braci? Pewnie przystojniejszy. No tak to jest jak się na wygląd patrzy a nie na charakter :O

Gość gość
Dokładnie . 4lata temu miałam pstro w głowie pracowałam on też ciągle wypady, znajomi, piwko, dom ogarnięty przez rodziców.. 2lata temu zostałam matka. Ja się ogarnęłam, on widocznie nie "ładna miska jeść nie daje" teraz wiem

Gość gość
jak tak tak czytam te wasze opowiatki to mysle ze kobiety faktycznie wybieraja tepych prostakow. Jest tylu spokojnych pracowitych kolesi a oni sa zawsze odrzucani. No nie ma bata, cos w tym musi byc, bo to jest zjawisko na masowa skale

Gość gość
O tu cie szanuje. Przynajmniej przyznalas sie ze polecialas na wyglad, przynajmniej nie jestes zaklamana. Zolwik

Gość gość
He he :) jestem osobą, która lubi rozmawiać, poklucic się, powiedzieć swoje, przyznać się do błędu, pomocna i czasem oczekująca pomocy a mój mąż jest osobą która nie potrafi przyznać się do błędu która potrafi tylko wypominac i taka która mną manipuluje zawsze obraca wine na mnie i ja potem myślę że to ja jestem winna i zamykam się w sobie. Nie wiem czemu tak jest teraz bym brała tego mądrzejszego,z którym mogła bym mieć godne życie, dobre życie a nie tego z którym przeżywam dobre chwilę... Ulotne..wtedy nie myślałam o przyszłości o dobrym facecie na całe życie.

Gość gość
I co byście zrobili na moim miejscu??

Gość gość
A czy ten drugi brat , ten porządny , on chce z tobą być ?

Gość gość
Tak on tak. Mówi że nie wtracal by się gdyby między mną a mężem było dobrze, ale ze nie jest to dlatego wyznał uczucia. Mówił też że pierwsze mam się z nim rozstać i poukładać życie sobie ale mam o nim nie zapominać ja się uśmiechnęłam a on spokojnie gdybyś już z nim nie była to bym nie dał Ci o sobie zapomnieć. Ale kurde nie wyobrażam sobie życia z jego bratem no jakoś przerabane by było chyba co?? Ale z drugiej strony to jest naprawdę fajny mądry facet a co przede wszystkim pracowity i umie się zachować po alkoholu szkoda by było bym go odrzuciła jeżeli z nim się rozstane

Gość gość
Ty i jego braciszek macie zryte berety że szkoda słów.Jedno drugiego warte.Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji by dwoch mnie obracało.Szok.lecz się babo

Gość gość
miało być 'braci"

Gość gość
A czy ja napisałam, że mnie dwóch Obraca? Właśnie napisałam, że sobie też jakoś nie moge wyobrazić życia z bratem męża.. Proszę się nauczyć czytać :) Pozdrawiam

Gość gość
Up

Gość gość
ciezka sprawa...

Gość gość
Tak sobie myślę, że odpuszczę oby dwóch.... Ale szkoda mi szwagra bo jest wspaniały

Gość gość
Olej meza

Gość gość
Nie wiem

Gość gość
Nie zastanawialabym się za wiele i byłabym z bratem męża na twoim miejscu życie jest zbyt krótkie aby się męczyć z alkoholikiem.

Gość gość
Dokładnie masz rację, obiecałam sobie ze jak mąż wróci i odwagi mi numer to kończę z tym... Ale co do jego brata nie wiem jak się zachować on ewidentnie chce być ze mną ale ja nie jestem pewna.... To są bracia nie wiem