Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka powiedziala, ze nienawidzi polakow

Polecane posty

Gość gość

Zdenwrwowalam sie. Dziewczyna, z ktora pracuje, na imprezie urodzinowej jednego z nas powiedziala, ze nienawidzi polakow. Jak to jest? Pracuje z ukrainka, na codzien mila, usmiechnieta. Wczoraj kolezanka miala urodziny i wiadomo alkohol, a ta ukrainka, po kilku drinkach zaczela mowic jak bardzo nienawidzi polakow, ze jestesmy nikim, ze ma nadzieje iz niedlugo wezma sie za nas.. Twierdzila, ze zaden ukrainiec czy ukrainka nigdy w sercu nie beda nas szanowac , tylko udawac, a naprawde zyczyc zle. Mam teraz bardzo mieszane uczucia, bo niby rano w pracy przeprosila i tlumaczyla, ze to alkohol, tylko czy na pewno?

Gość gość
Gorzów Wielkopolski Miasto w Polsce Gorzów Wielkopolski – miasto na prawach powiatu w północno-zachodniej Polsce, w województwie lubuskim, siedziba wojewody lubuskiego oraz zespolonej administracji rządowej na terenie województwa lubuskiego. Wikipedia Powierzchnia: 85,72 km² Wysokość n.p.m.: 19 m Pogoda: 17 °C, wiatr płn.-wsch., 5 km/h, wilgotność 94% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 205 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo lubuskie Czas lokalny: piątek, 22:40 Uniwersytet: Wyższa Szkoła Biznesu w Gorzowie Wielkopolskim

Gość gość
Po alkoholu powiedziała co naprawdę myśli o Polakach.

Gość gość
Odrzut jakiś , nie bierz tego do siebie , pewnie nie wszyscy Ukraińcy podzielają jej zdanie

Gość gość
Tez tak mysle, ale jednak na codzien jest naprawde mila. To sklonilo mnie do refleksji. Tak naprawde nigdy nie wiemy z kim mamy kontakt..

Gość gość
To normalne że skoro jest ukrainka to zawsze będzie za swoimi a nie za Polakami , tym bardziej ze Ukraińcy stoją jeden za drugim a nie jak Polacy jeden pluje na drugiego

Gość gość
W alkoholu prawda wychodzi.

Gość gość
Pomyślałaś, że źle ją traktowali?

Gość gość
Ja też nie lubię polaczków, śmierdzą cebulą

Gość gość
To normalne że skoro jest ukrainka to zawsze będzie za swoimi a nie za Polakami , tym bardziej ze Ukraińcy stoją jeden za drugim a nie jak Polacy jeden pluje na drugiego Jw

Gość gość
Nadepnęłaś jej na odcisk?

Gość gość
No skoro mówiła że nienawidzi Polaków to chyba nienawidzi zbiorowości a nie jednej osoby , takie sa minusy przebywania imigrantów , nie koniecznie nas muszą lubiec

Gość gość
żaliła mi się potem , że to dlatego , że ledwo co przyjechała a poderwał ją taki Polak , wykorzystał ordynarnie we wszystko i nie zapłacił tylko odwiózl ją nocą by nie wiedziała skąd i dokąd jedzie na stację, kazał czekać w kolejce po bilet a sam mówiąc , że idzie do bankomatu zniknąl.

Gość gość
Gość 14:00 podszyw?

Gość gość
pracowałam i studiowałam w UK i też nienawidziłam brytoli i ciapatych ciapate to albo wykrzywiają mordy i gardzą Polakami albo nachalnie podrywają jakbyś była ich jakąś właśnością brytole nas nie lubią i nie szanują, jesteśmy tanią siłą roboczą, Polacy w lepszych pracach też, donoszą na nas, kilka osób mi pomogło, ale doznałam więcej chamstwa, raz baba w autobusie chciała mnie pobić, przyjechała policja :O zostałam wyzwana od cyganów itp. super mają kulturkę tam :O a tu nie lepszą do Ukraińców.

Gość gość
Gdy znajomi Anglicy mnie pytali czy ich lubię to mówiłam, że jasne, ale myślałam co innego.

Gość gość
Pomyślcie zanim zaczniecie oceniać.

Gość gość
Otóż to. Nie wiadomo co tu przeżyła.

Gość gość
wcale jej się nie dziwię

Gość gość
No coz imigranci najczęściej nie szanują państwa do którego przyjeżdżają