Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety ocencie mnie jako faceta.

Polecane posty

Gość gość

Zalety : niepijacy, niecpajacy, niepalacy, wysoki szatyn z zielonymi oczyma, pracowity, znajacy zycie, wierny, uczciwy, szczery, lojalny, opiekunczy,z poczuciem humoru i z wygladu wdg kobiet moglbym miec kazda.Do tego troche szalony w pozytywny sposob :) Wady: Czasem tak mi sie nic nie chce ze az mi sie nie chce nie chciec :) troche nadwagi, zazdrosny niestety, wymagajacy od kobiety tego co sam jej daje jak np wsparcie, zrozumienie... czasem lekkomyslny :( Jestem ciekawy jak wypadam ;)

Gość Karo320
No ideał. Pewnie nie masz dziewczyny. I chcesz abysmy c***isali jaki ty jesteś wspanialy. No brawo. Lecz aby napewno?

Gość gość
Jestem podobna do Ciebie ;) Też jesteś niestaly w uczuciach i masz trochę zawyżone ego? Lubisz podróże?

Gość gość
Znam to... piszesz to żeby się dowartosciowac , tak trochę dla poklasku:P Tak, jesteś fajny i ja tez;)

Gość gość
A możecie ocenić mnie? Zalety: Praco wity, samod zielny, nieza leżny, zaradny, obrotny, intelig entny, wysoki, dobrze zbudowany,przystojny, rozrywkowy, całkiem majetny :), odpowiedzialny za siebie i najblizszych,lubiący podróżować, ani nie skapy ani nie rozrzutny, bez nałogów, lubiący wyuzdany sex, szanowany :), starostwiecki w sensie nie gram w gry nie mam fb, Wady: Lubiący wyuzdany sex:), szowinista, od czasu do czasu alkoholik, despota, zawsze musi być po mojemu, traktujący kobiety jako głupie istotki którymi trzeba się opiekować, nie mający pasji chyba że pasjami są częste kace:),

Gość gość
Maro 320 :) poniekad masz racje :) nie mam nikogo i nie o to chodzi ze szukam bo nie szukam. Nie uwazam sie za ideal.Jestem jakis inny niz reszta facetow :D ale tez nie gej :) Nie ogladam specjalnie sportu chyba ze polska gra w Euro lub cos w tym stylu :) nie gram tez w gry i pozbylem sie fb :) Co do goscia pytajacego o uczucia i podróże :) Tak jest choć pozostaly mi tylko podróże z tego (rzadko bo duzo pracuje :) natomiast co do uczuc kiedys sie czesto zauroczalem.Jednak zbyt wiele wycierpialem w tym i nie moge sie znow otworzyć na to i chyba juz sie nie otworze. Po ostatnim powaznym zwiazku zbieram sie juz ponad dwa lata :( Generalnie wypisalem tu swoje wady i zalety zeby zobaczyc czy moge cos jeszcze zmienic na lepsze ;) Mialem tez powazna pasje zanim moj ostatni zwiazek sie rozlecial ale po tym wszystkim co przeszedlem poprostu ta pasja odeszla na dalszy plan.Mam nadzieje z czasem powrocic do niej :)

Gość gość
Przepraszam...nie Maro320 tylko Karo320 :)

Gość gość
04.19... To Ty az taka niedobra jestes? :D Raczej jak pokocham to nie zmieniam obiektu uczuc :) ostatni wieloletni zwiazek jest tego przykladem :) Co do ego to tez chyba masz racje :) ale ostatnio trochę to zweryfikowalem ;) Z checia odpowiem na pytania apropo mojej osoby :)

Gość gość
Prawdziwi mężczyźni to ci na motorach (czarnych,pierdzących) z brodami i w skórach.

Gość Ana345
Autorze, myślę, że fajny mężczyzna z Ciebie. Masz wiele cech wspólnych z moim mężem;-) Właśnie z takim mężczyznami buduje się trwałe związki. Typ macho jest fajny ale do zabawy, a taki jak Ty na całe życie... Zazdrość w rozsądnych dawkach jest potrzebna, w końcu jest ona objawem uczucia...

Gość gość
Hahahahahahajaj na 100% autor czekał na zdanie "jesteś fajny jak mój maz", dlaczego mu to napisałaś, chłopak się pochlasta

Gość gość
A ja uważam że Autor wcale nie jest aż taki fajny jak sie zachwycacie. Te dwie cechy do których sie przyznał zazdrość i lekkomyślność u mnie by go skreśliły.

Gość gość
Ja już bym wolała tego z 4:37

Gość takijeden666
A ja ? Zalety: Nie uderzyłem nigdy kobiety. Wady: Leń, nadwaga, siedzi na kafe, często waliłem konia, buraczany ryj, chamskie odzywki również do kobiet, nerwowy.

Gość gość
autor - połączenie sangwinika z flegmatykiem 9/10 dokładnie, do stałego związku jak znalazł, Ana345 dobrze prawi! x 4:37 2/10 x takijeden666 -0/10

Gość gość
08.59... Nie pochlastam sie :) czego ? :) 11.56 :) A co trzeba zrobic zeby miec 10/10 ? :)

Gość gość
Poka fotę.

Gość gość
Hahaha...nie ma nie ma :p :) nie bede sie wystawial :) jeszcze ktos znajomy trafi i co? :)