Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gips biodrowy

Polecane posty

Gość gość

Zwichnąłem staw biodrowy, mam założony gips od palców stopy do torsu na 6-10 tygodni. Co robić, jak wytrzymać to uziemienie?

ojej:( jaki bidoczek. a jest ktoś, kto się Tobą opiekuje? czytaj książki, fimy, gry to czasochłonne, kafe, youtube, może jakieś znajomości na skype, może załóż o czymś kanał, heh, a co lubisz jeszcze, bidulek, jak coś jeszcze wymyślę to Ci napiszę ci co Cię gipsowali powinni wiedzieć jak to przetrwać:O naprawdę aż tyle?:( no i jak Ty to sobie w ogóle zrobiłeś?

Gość gość
tak, żona, sam bym nie dał rady :) spadłem z drabiny :( tak minimum 6 tygodni, to największy staw, więc jak zagipsują to na długo, ehh... dzięki za troskę, czekam na odpowiedz

Gość gość
współczuję Ci, ma nadzieję ze przynajmniej teraz nic Cie nie boli ta noga

Gość gość
nie , nie boli, jak mi nastawiali tę nogę, to mnie uśpili (i gipsowali) na potrzeby tego zabiegu

jeśli cie to pocieszy to też kiedys bylam udomowiona zdrowotnie na caly miesiac powtarzaj sobie, ze to dluzsza nieco grypa:( dobrze, ze cie zona tuli:) gorzej, ze nie mozecie brykac no ale jak wyzdrowiejesz to jej dasz do wiwatu:) kajdankom i pejczom nie bedzie konca;)

Gość gość
oj :) dzięki na razie idę (nie idę, bo nie chodzę) ale zdrzemnę sie , ehh

Gość gość
up