Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roczne dziecko ciągle budzi się wielokrotnie w nocy

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Moje dziecko od urodzenia budzi się wielokrotnie w nocy. Za kilka dni ma roczek i czasem mam wrażenie, że mam noworodka. W nocy naprawdę bardzo często się budzi. Tak, karmię ją piersią rano i wieczorem no i w nocy na zawołanie. Nie jestem pewna, czy ma to jakiś związek. Czy może macie jakieś doświadczenia w tym temacie i coś możecie poradzić?

Gość gość
Mam to samo. Poltora roku troche lepiej. Pewnie kiedys przestanie.

Gość autorka__
Ech.. jak miała 3 miesiące, to się pocieszałam, że jak będzie pół roczku to minie, jak miała pół roczku, to że może jeszcze z miesiąc, dwa... hehe. Teraz roczek i martwię się tym. Lekarze nic nie widzą, by coś było nie tak. Dziecko od początku było kolkowe, jakieś nietolerancje pokarmowe, mało spało odkąd wróciliśmy do domu ze szpitala. Teraz już jest ok, jest wesołym dzieckiem, ale widać, że jak się budzi to chce dalej spać. Najczęściej daję jej tę pierś, bo po prostu sama jestem zmęczona i nie chce mi się chodzić z nią po nocach a jak podam pierś to dalej zasypia, jednak często po kilkunastu minutach się budzi i wtedy już nie daję mleka tylko tulę itd. No i tak kilka razy w nocy dostaje pierś.

Gość gość
Mój ma pół roku i jest na sztucznym i też potrafi takpo kilka razy a spać cchodzi o 23 :O

Gość gość
Mam to samo. 19miesiecy kp niejadek a pobudek w nocy to nawet liczyc mi sie juz nie chce. Spie z nia bo inaczej to bym chyba godziny przez cala noc nie pospala.