Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demss

Dieta 1000 kcal i ćwiczenia.

Polecane posty

Gość demss

Hej, jesteście doświadczone, a ja nowa, więc zwracam się o pomoc. Mam 175 cm wzrostu i ważę 65-75 kg (??? zepsuła mi się waga niestety). Moja wymarzona liczba na wadze to 55-58 kg. Chce przejść na dietę 1000kcal i stosować takie treningi: Poniedziałek: -tiffany 2k16 (285 kcal) -miley legs (160 kcal) -mel b ABS (55 kcal) -mel b brzuch (55 kcal) *1h, 10 min* ✓555kcal✓ Wtorek: -tiffany 2k16 (285 kcal) -cardio mel b (111 kcal) -tylek mel b (55 kcal) -tiffany boczki (80 kcal?) *1h, 12 minut* ✓530 kcal✓ Środa: -tiffany 2k16 (285 kcal) -miley legs (160 kcal) -mel b ABS (55 kcal) -mel b brzuch (55 kcal) *1h, 10 min* ✓555kcal✓ Czwartek: -tiffany 2k16 (285 kcal) -cardio mel b (111 kcal) -tylek mel b (55 kcal) -tiffany boczki (80 kcal?) *1h, 12 minut* ✓530 kcal✓ Piątek: -tiffany 2k16 (285 kcal) -miley legs (160 kcal) -mel b ABS (55 kcal) -mel b brzuch (55 kcal) *1h, 10 min* ✓555kcal✓ Sobota: -tiffany 2k16 (285 kcal) -cardio mel b (111 kcal) -tyłek mel b (55 kcal) -tiffany boczki (80 kcal?) *1h, 12 minut* ✓530 kcal✓ NIEDZIELA: -odpoczynek Jak widać to będzie trudne, ale mam naprawdę silna wolę! Chce prowadzić taki tryb do 3 września, później zmniejszyć treningi i zwiększyć kalorię-szkoła. Ile schudne do tego czasu? Proszę o odpowiedzi bez 1k to głodówka!!!!!1!1!1! Za dużo ćwiczeń za mało kalorii!!!!!!!111 będzie jojo!!1!1!1!1. :)

Gość demss
tam miałobyc proszę BEZ odpowiedzi*, pod koniec.

Gość gość
co to za głupoty, ile ty masz lat 6?

Gość gość
skąd wiesz ile kalorii spalisz, jak nie wiesz ile ważysz?

Gość gość
Wykorzystywanie czyjejś wiedzy jak nazwać?

Odchudzanie jeszcze nigdy nie było tak proste i przyjemne! www.igortreneronline.pl Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz w te lato cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz zbudować wspaniałe i muskularne ciało ? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na www.igortreneronline.pl I zapoznaj się z ofertą „Najlepszego Trenera w Internecie”, który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Jedna z opinii: „Trener Igor to aktualnie najlepsze plany treningowe, diety i suplementacja w Polsce a „Pakiet Dzik” i „Pakiet dla Kobiet” to prawdziwa rewolucja na rynku trenerskim.” sklep BodyShock.pro Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !

MINUS 24 KG w 4 miesiące!:) Witajcie Kochani! Przeszedłem pewien program zdrowotny opracowany przez grupę lekarską medycyny naturalnej.Program polega na odkwaszeniu,oczyszczeniu,odżywieniu i odtłuszczeniu organizmu.Pomógł mi nie tylko zrzucić 24kg ale dzięki temu pozbyłem się clasterowych bóli głowy,nadciśnienia i problemów z kręgosłupem.Program zabezpiecza nas przed rakiem bo wychodzimy tutaj z kwaśnego ph moczu na normę zdrowia 7,0 7,4 oczyszczamy organizm i regenerujemy od podstaw.Dzięki temu dziś czuję się zdrowy każdego dnia i cieszę się świetną sylwetką. Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę mu również Tobie polecić ten program. Proszę pisać na e-maila slawomir01slawinski@gmail.com ( adres e-maila proszę łączyć razem bo niestety oddziela mi tutaj system literki )

MINUS 24 KG w 4 miesiące!:) Witajcie Kochani! Przeszedłem pewien program zdrowotny opracowany przez grupę lekarską medycyny naturalnej.Program polega na odkwaszeniu,oczyszczeniu,odżywieniu i odtłuszczeniu organizmu.Pomógł mi nie tylko zrzucić 24kg ale dzięki temu pozbyłem się clasterowych bóli głowy,nadciśnienia i problemów z kręgosłupem.Program zabezpiecza nas przed rakiem bo wychodzimy tutaj z kwaśnego ph moczu na normę zdrowia 7,0 7,4 oczyszczamy organizm i regenerujemy od podstaw.Dzięki temu dziś czuję się zdrowy każdego dnia i cieszę się świetną sylwetką. Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę mu również Tobie polecić ten program. Proszę pisać na e-maila slawomir01slawinski@gmail.com ( adres e-maila proszę łączyć razem bo niestety oddziela mi tutaj system literki )

Gość gość
Jestem pod wrażeniem, że tyle ćwiczysz. Ja nie znoszę ćwiczyć, Jadę na rowerze jedynie toleruje i squasha. Co do diety 1000 kalorii to uważam, że to za mało i można sobie tym zaszkodzić a nie pomóc.. Osobiście też jestem na diecie, tylko nie sama przygotowuje posiłki a korzystam z gotowego cateringu lightdiet. Samej ciężej jest przypilnować czy zjadałam tyle kalorii ile powinnam. Wybrałam po konsultacji z dietetykiem dietę 1500 kcal.

Gość gość
wyrzuć wagę/nie kupuj nowej skoro tamta się popsuła.. i zaprzyjaźnij się z centumetrem, jeżeli masz zamiar stosować ćwiczenia tak intensywne jak Mel B.. i nie wiem skąd wziełaś rozpiskę ile kcla spalisz, to nigdy nie jest takie proste, nie jesteś w stanie ćwiczyć tak intensywanie wszystkich partii ciała, miewasz lepsze i gorsze dni, to tak nie działa kochanie:) 1500 kcla to optymalna ilość dla ciebie, 1000 to zdecydowanie za mało. Ja do tych ćwiczeń dołożyłabym tylko wykluczenie słodyczy i ograniczenie śmieciowego żarcia, stań sama za garem, ucz się przepisów, eksperymentuj, czytaj o produktach i do tego iqacai. I pamiętaj jak ćwiczysz to tłuszcz zamienia się w mięśnie, nie waży tyle samo ale waga może stanąć w miejscu a ty będziesz chudła w centymetrach. Pierwszego dnia zrób dokładne pomiary :) I mierz się później co tydzień. Powodzenia!

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !

Gość LadyMaya
Ja bym poleciła po prostu zmianę menu i przejście na zdrowe odżywianie a do tego kilka razy w tygodniu ćwiczenia. Ja tak zrobiłam- jem z WygodnąDietą i ćwiczę a efekty są zadowalające;)